BELÇİKA'DAKİ KIRCAALİLER YILSONU KUTLAMASINDA BİRARAYA GELDİLER.

Belçika'da yaşayan Bulgaristan Kırcaali ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği "˜Yılsonu' nedeniyle, Brüksel AKM salonunda coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi.

Belçika’da yaşayan Bulgaristan Kırcaali ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ‘Yılsonu’ nedeniyle, Brüksel AKM salonunda coşkulu bir kutlama gerçekleştirdi.
Başkan Mümin Mestan ve eşi Bedriye Mestan’ın davetlilerini karşıladığı kutlamada, Başkan Mümin Mestan ve yaptığı konuşmada günün önemine dikkat çekerek tüm ‘Tüm davetlilerin  Noel ve Yeni Yılını tebrik etti.” Davetliler arasında Saint Josse Belediye Başkan yardımcısı Dorah Ilguna’da yer aldı.
Halk Sanatçısı Zührem Hayderova, Güner, Zoynop ve Süleyman’nın  birbirinden güzel yöresel şarkı ve türküleriyle davetliler gönüllerince eğlendiler. Zaman zaman davetlilerde sanatçılara eşlik ederek, oynadılar
Noel Baba’nın çocuklara hediye vermesi temsili olarak gerçekleştirildi. Yeni yıl dilekleriyle hediyelerini alan çocuklarım mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Bulgaristan Kırcaliler Derneği üyeleri hoş bir gece geçirdiklerini ifade ederek, Başkan Mümin Mestan’a ve eşi Bedriye Mestan’a teşekkür ettiler.