800 Kosovalı Türk bayan günlerini coşkuyla kutladı

Arnavut/Kosovalı 800 bayan Anderlecht'te bulunan prestijli Prenses Düğün Salonunda '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü büyük bir katılım ve coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşadılar.

Arnavut/Kosovalı 800 bayan Anderlecht'te bulunan prestijli Prenses Düğün Salonunda '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü büyük bir katılım ve coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşadılar.

DJ Luz'in organizasyonuyla gerçekleştirilen gecede Arnavut'un tanınmış sanatçıları sahne alarak davetlilere saatlerce konser verdiler. Davetliler Süpriz sanatçıların birbirlerinden güzel şarkıları eşliğinde gönüllerince halaylar çekip oyunlar oynadılar. Yüzlerce bayanın halay çekmesiyle renkli görüntüler oluşturdu. Sahnede Arnavutluk Bayrağının bulunması dikkat çekiciydi.

Belçika'nın başarılı organize kuruluşu 'Yıldırım Event' sahipleri Metin ve Emine Yıldırım gece boyu davetlilere güzel yamakler, içecekler ve meyveler sunarak gecede davetlileri memnun edebilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Japon usta ve komiler maharetlerini sergileyerek, davetlileri memnun etmenin heyecanını yaşıyordu. 800 davetlinin katılımıyla gerçekleşen gecede, sanatçıların sahnelerinde havai fişek sovları geceye ayrı bir renk kattı.

Bayanların günlerini kutlama coşkusu görülmeye değerdi. Yüzlerce bayanın biraraya gelerek günlerini barış kardeşlik ve huzur içerisinde kutlaması takdire şayandı.