SULTAN VE MUSTAFA EVLENLEREK DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Şen ve Aykaç aileleri Brüksel'de bulunan Yeni Yaşam Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreninde mutluluklarını akraba ve dostlarıyla paylaşmanın sevincini yaşamışlardır.

~~Fidan Coşkun ve Celal Aykaç’ın kızı Sultan ile, Elmas İrbik ve İbrahim Şen’in oğlu Mustafa evlenerek dünyaevine girmenin heyecanını yaşadılar.

Şen ve Aykaç aileleri Brüksel’de bulunan Yeni Yaşam Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreninde mutluluklarını akraba ve dostlarıyla paylaşmanın sevincini yaşamışlardır.

Düğün töreninde davetlileri kapıda karşılayan Şen ve Aykaç aileleri, gece boyu davetlilerle yakından ilgilenerek, tebrikleri kabul ettiler.

Düğün törenine Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Brüksel milletvekilleri Şevket Temiz ve Hasan Koyuncu, Damat’ın amcası İşadamı Ömer Şen, EYAD Eski Başkanı Metin Edeer olmak üzere bine yakın davetli katıldı.

Gelin ile Damat’ın sahneye gelmesiyle coşku arttı. Genç çiftlerin dansıyla düğün töreni başlamış oldu. Davetliler zaman zaman genç çiftlere eşlik ederek oyunlar oynayıp halaylar çektiler.

Takı sonrası pasta kesimiyle düğün son buldu. 

Belçika Aydın Haber olarak, Şen ve Aykaç ailelerini tebrik ediyor, genç çift Sultan ve Mustafa’ya ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com