İhtiyaç sahiplerine Ramazan koli yardımı

Hollanda Sivaslılar Platformu geçen yıl olduğu gibi bu yılda Sivas'ta 250 aileye Ramazan kumanyası yardımı ulaştırdı.

Hollanda Sivaslılar Platformu geçen yıl olduğu gibi bu yılda Sivas’ta 250 aileye Ramazan kumanyası yardımı ulaştırdı.

Hollanda’da kurulu bulunan ve her fırsatta Sivas’taki organizasyonlara imza atan Hollanda Sivaslılar Platformu, bu yıl da Sivas’taki 250 aileye Ramazan kolisi ulaştırdı.
Bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla Platform olarak ihtiyaç sahibi aileleri bu yılda unutmayarak Hollanda’daki hayırseverlerin bağışlarıyla 250 ailenin yüzünü güldürdüklerini söyleyen Hollanda Sivaslılar Platformu sekreteri Ömer Soner bağışların ve yardım kolilerinin Ramazan bayramına kadar devam edeceğini söyledi.

Hayırseverlerin destekleri sayesinde bu yılda gerçek ihtiyaç sahiplerini birebir tespit ederek, gerekli Ramazan kumanya yardımları gönüllü arkadaşlarımız tarafından ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırıldığını kaydeden Hollanda Sivaslılar Platformu sekreteri Ömer Soner, maddi ve manevi katkı sunan herkese teşekkür ederim. Allah herkesin hayırlarını kabul etsin. Ülke ve dünya olarak zor günlerden geçiyoruz. Her yıl Ramazan ayı münasebetiyle ve diğer zamanlarda olduğu engelli araba kampanyası, çocuklarımıza gıyım kampanyası, bakkallara borcu olanların borçlarını kapatmak ve temel gıda yardımında bulunuyorduk.

Korona virüs ile gördük ki ihtiyaç sahiplerinin ve mağdur olan vatandaşların sayısının arttığını tespit ettik. Bu vesile ile hayırseverlerimizden daha çok maddi destek bekliyoruz ve daha çok aileye ulaşmak istiyoruz. Her türlü kampanyamıza ve yapılan yardım faaliyetlerimize katkı sunan tüm hayırseverlerimize vede bu yardımların ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmasında gönüllü olarak görev yapan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden tekrar teşekkür ediyorum, Allah hayırlarını kabul etsin inşallah.” diye konuştu.