Büyükelçiliğimiz evsahipliğinde gerçekleştirilen "AB Kurumlarında Kariyer Fırsatları" konulu çevrimiçi etkinlik

Belçika'daki gençlerimizi AB kurumlarında kariyer imkanları konusunda bilgilendirmek amacıyla, "AB Kurumlarında Kariyer Fırsatları" konulu çevrimiçi (Zoom) etkinliği, 4 Ekim 2021 günü Brüksel saatiyle 16.00'da, T.C. Brüksel Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy'un evsahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

~~Belçika’daki gençlerimizi AB kurumlarında kariyer imkanları konusunda bilgilendirmek amacıyla, “AB Kurumlarında Kariyer Fırsatları” konulu çevrimiçi (Zoom) etkinliği, 4 Ekim 2021 günü Brüksel saatiyle 16.00’da, T.C. Brüksel Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy’un evsahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

T.C. Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı tarafından uygulanan AB İletişim Stratejisi (ABİS) kapsamında desteklenen etkinliğe, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Sayın Faruk Kaymakcı da teşrif ederek gençlerimize bilgilendirme ve teşvik için kapsamlı hitapta bulunmuştur. 

Avrupa Birliği nezdinde Daimi Temsilci Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay’ın da hitapta bulunduğu etkinlikte, AB Personel Seçme Ofisi tarafından AB’deki kariyer olanakları ve personel alımında aranan koşullar hakkında ayrıntılı bir sunum yapılmış, ayrıca, AB kurumlarında çalışmakta olan Türk kökenli görevliler gençlerimize yönelik tavsiye ve tecrübelerini de paylaşmışlardır.

T.C. Brüksel Büyükelçiliğinin Facebook adresinden canlı olarak yayınlanan ve bir ilki teşkil eden etkinlik çevrimiçi olarak birçok izleyici tarafından takip edilmiştir.

Etkinliğimizin kaydına Büyükelçiliğimiz facebook hesabından ulaşılabilmektedir.

Saygıyla duyurulur.