ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR FK KULÜP BAŞKANI CANTÜRK ALAGÖZ: "GÜNEŞ HER ZAMAN IĞDIR'DAN DOĞACAKTIR

2016 yılında kurulan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, "Güneş her zaman Iğdır'dan doğacaktır." diyerek kulüp ve gelecek sportif projeleri hakkında şunları ifade etti.

2016 yılında kurulan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, "Güneş her zaman Iğdır’dan doğacaktır." diyerek kulüp ve gelecek sportif projeleri hakkında şunları ifade etti.

"Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, 2016 yılında kuruldu. Vefakâr taraftarı, kenetlenmiş ve başarıya inanmış yöneticileriyle yola çıktık.

‘İmkânsız diye bir şey yoktur, sadec"‹e zaman alır.’ sloganıyla çıktığımız bu zorlu yolculukta Iğdır Futbol Kulübü’nü hak ettiği yerlere getirmek için hemşerilerimize söz verdik.

Iğdır’ımızın üst liglerde temsil edilebilmesi için inancımızı yitirmeden, vazgeçmeden hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz…

Amacımız, sadece futbolda iyi yerlere gelmek değil. Gayemiz sporun bütün branşlarında Iğdır’ın yetenekli gençlerini keşfedip, Milli Takımlar düzeyinde Iğdır’ımızı ve ülkemizi temsil etme gururunu yaşamak ve yaşatmak…

Benim hayalim;
Iğdır’ı modern spor tesisleriyle, başarılarıyla, madalyalarıyla sporun ve sporcunun beşiği yapmak.
Bunun için ise maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı bu kutsal görevi kabul ederek gösterdik.

Biz toprağa bir tohum attık. O tohumun filizlenip, fidan sonrasında ağaç olup kök salmasını hep birlikte göreceğimize olan inancım tam.

Bu sezon futbolda ilk defa 3. Lig’e çıkmanın heyecanını yaşarken, diğer taraftan boksta ve judoda Avrupa’da ve dünyada başarılara imza atıyoruz. Biliyoruz ki Iğdır’da doğup, büyüyüp başarılar elde eden sporcularımız, sonraki nesillere ufuk açacak. Ve Iğdırlı gençlerimiz kaderlerini kendi çizecek…
Bu duygu ve düşüncelerle biz her zaman sporun yürekleri ısıttığı, kardeşliğin anlam kazandığı büyük bir enerji ile önce bir olmayı, sonra birlik olmayı ve en sonunda da hep birlikte Iğdır olmayı hayal etmenin ilk adımını atıyoruz. Biliyoruz ki bu ilk adım güneşin ilk anı gibi sıcak ve büyük olacaktır.
Unutmayın!

Güneş her zaman Iğdır’dan doğacaktır.

ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR FK KULÜP BAŞKANI
CANTÜRK ALAGÖZ

Kaynak: Iğdır Gündemi