Horecabond Nederland Derneği Arnhem'de Aylık Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

Geçtiğimiz günlerde Arnhem (Hollanda) kentinde Horecabond Nederland derneğinin Yönetim ve Denetleme Kurulu bir araya gelerek, aylık toplantısını yaptı.

~Haber Mustafa Koyuncu

Geçtiğimiz günlerde Arnhem (Hollanda) kentinde Horecabond Nederland derneğinin Yönetim ve Denetleme Kurulu bir araya gelerek, aylık toplantısını yaptı.

Vehbi Kurtgözü’nün işlettiği ve eşsiz lezzetleriyle tanınan Turks Restaurant Rijnmozaik’te gerçekleşen toplantıda derneğin ileriyle yönelik planları ve Korona kısıtlamalarının etkilerini görüşüldü.

Basına açık geçen toplantıda diğer konular ile ilgili Başkan Tarık Şaki (Jurlawyer) şu ifadeleri kullandı: “Derneğimiz bir işveren derneğidir, dolayısıyla bize üye olmak isteyen arkadaşların Ticaret Odası’nda kayıtlı olmaları şarttır. Ayrıca direkt veya endirekt HORECA (otel, restoran ve kafeterya) sektörüyle ilgili olan her türlü kuruma açıktır derneğimiz. Bu ve diğer kayıt olma şartlarını barındıran dernek tüzüğümüzü noter işlemlerimizden sonra en kısa zamanda kamuoyuna belirteceğiz.”

Kurucu üyelerden Ertan Torunoğulları (Edelstaal Group International) “HORECA piyasasında Korona kısıtlamaları sebebiyle oluşan elemen sıkıntısını bir nevi gidermek için, dernek olarak ileriki zamanda Hollanda Hükümetinden ciddi ve makul olan birkaç talepte bulunacağız”, dedi.

 

Son olarak Horecabond Nederland derneğinin fikir babalarından olan Ahmet Bilgi (Masha Café & Restaurant) ise “Derneğimizi ilan ettikten sonra bu sektörde etrafımızda olan birçok arkadaşımızdan takdir aldık. Gün geçtikçe derneğimize olan ilgi artıyor. Şu an 46 üyeye erişmiş bulunmaktayız. Bu sayı çiçeği burnunda olan derneğimiz iyice yerine oturduktan sonra kat kat artacağından eminim”, ifadelerini kullandı.

Akabinde Horecabond Nederland’ın logo ve web tasarımını üstlenen Sedat Altunbaş (Proxeus), yaptığı çalışmalar ile ilgili dernek yetkililerine güzel bir sunum yaparak, tam not aldı.

Toplantı ev sahipliği yapan Turks Restoran Rijnmozaik sahibi Vehbi Kurtgözü’nün ikram ettiği enfes yemekler ve birer Türk Kahvesi sonrası, sona erdi.