~~BRÜKSEL'DE DÜZENLENEN MASKELİ BALO'YA İLGİ BÜYÜKTÜ

Belçika'da yaşayan kadınlar son aylarda değişik etkinliklerde ve eğlence organizasyonlarında gönüllerince eğlenmek için bir araya geliyorlar.

Belçika’da yaşayan kadınlar son aylarda değişik etkinliklerde ve eğlence organizasyonlarında gönüllerince eğlenmek için bir araya geliyorlar.

Corona ve pandemi etkinlikleri sonrası stres atmak adına eğlencelerde buluşan kadınlar, düzenlenen ‘Maskeli Balo’da şarkılar eşliğinde oyunlar oynayıp heyecan yaşadılar.

Belçika’da yaşayan Bulgaristan’lı kadınlardan Zyuhre Hayderova Memed, Raziye Ali ve Gülcan İsuf’un Diva Salonu’nda ortak organize ettikleri ‘Maskeli Balo’ya ilgi hayli büyüktü. Genç kızların dans şovları ve Şarkıcılar alkışlarla karşılandı.

~~Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı Balo’da, Başkan Kır davetlilerle görüşerek sohbet etti.

200’ü aşkın davetlinin katıldığı Balo’da sanatçıların birbirinden güzel şarkılarına eşlik eden ve gönüllerince oynayan davetliler,  “hoş bir gece geçirdiklerini ifade ederek, organizatörlere teşekkür” ettiler. Yapılan çekilişlerle kazanan davetliler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Gece’de davetliler bol bol oynarken, diğer taraftan da hatıra görüntüleri ve selfie çekerek geceyi anılaştırdılar.

www.belcikaaydinhaber.com