Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu'ndan Büyüleyen Konser

Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Çağdaş Türk Müziği Koro Şefi Arzu Dede yönetimindeki Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda "İçimizden Gelenler" adlı muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Çağdaş Türk Müziği Koro Şefi Arzu Dede yönetimindeki Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda “İçimizden Gelenler” adlı muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

Sunumunu Arzu Demir’in üstlendiği konsere sanatseverlerin ilgisi yoğundu. Şef Arzu Dede tarafından yönetilen konser birbirinden güzel eserlerle dinleyenleri mest etti.

Konserde izleyiciler, birbirinden değerli sanatçıların muhteşem eserleriyle büyüleyici bir gece yaşadı. Seslendirilen eserlere müzik severler de eşlik ederken, keyifli anlar yaşandı ve konser büyük beğeni topladı. İzleyiciler, Koro Şefi Arzu Dede, saz ekibi, koro ve solistleri ayakta alkışladı.

Antalyalıların büyük ilgi gösterdiği konsere Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar, Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Kürşat Çavuşoğlu ve Fatma Özmeriç tarafından Şef Arzu Dede’ye çiçek takdim edildi. Ayrıca Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu adına ise Raci Şener, Şef Arzu Dede’yi tebrik etti ve koro üyeleri adına çiçek sundu.
Haber: Özlem Gültekin