TÖSED Ağ Kurma Etkinliği - BECI

Merkezi Brüksel'de bulunan Belçika Türk Özel Sektör Derneği (TÖSED), 28 Nisan 2023 Cuma akşamı Brüksel Sanayi ve Ticaret Odası (BECI)"˜nda üyeleri arasındaki iş birliğini arttırma amacıyla bir ağ kurma etkinliği düzenledi.

Merkezi Brüksel’de bulunan Belçika Türk Özel Sektör Derneği (TÖSED), 28 Nisan 2023 Cuma akşamı Brüksel Sanayi ve Ticaret Odası (BECI)‘nda üyeleri arasındaki iş birliğini arttırma amacıyla bir ağ kurma etkinliği düzenledi.

Etkinlikle konuşma yapan TÖSED Başkanı Başar YILMAZ, TÖSED’in amaçlarından birinin de kuruluş amaçlarından birinin üyeler arasındaki iş bağlantılarını arttırmak, karşılıklı işbirliği ve yardımlaşma olanaklarını geliştirmek olduğunu belirterek, bu ağ kurma etkinliğinin de bu potansiyeli arttırmak amacıyla düzenlendiğini belirtti. TÖSED üyesi firmaları, BECI’ye de ayrıca üye olmaya ve sunduğu olanaklardan faydalanmaya davet etti.

Etkinliğe Brüksel Sanayi ve Ticaret Odası BECI’nin Genel Müdürü Olivier Willocx da katılarak, TÖSED üyelerine BECi’nin faaliyetleri ve iş insanlarına destekleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Olivier Willocx, TÖSED’in BECI’nin eski üyelerinden olduğunu ve kendisinin de TÖSED’i yakından tanıdığını ve saygın bir Türk iş dünyası derneği olarak BECİ’nin dikkatini çektiğini ifade etti.

Sonrasında etkinliğe katılan dernek üyeleri, herkesin birbiriyle tek tek tanışmasını sağlayan bir düzende ağ kurma etkinliği gerçekleştirdiler ve birlikte iş yapabilme olanakları hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Sonrasında düzenlenen resepsiyonda ise serbestçe sohbet etme imkanı buldular. Etkinliğe, tekstil, inşaat ve müteahhitlik, mimarlık, hukuk, eczacılık ve ilaç sanayi, elektrik malzemeleri, kadın giyim aksesuar, otomotiv, gayrımenkul ve emlak, mühendislik gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren TÖSED üyesi firma sahipleri ve firmalarda üst düzey yönetici olarak görev yapan iş insanları katıldılar.  www.tosed.eu