TÜRKER EYÜP'ÜN SÜNNET TÖRENİNDE SALAR AİLESİ MUTLULUKLARINI DOSTLARIYLA PAYLAŞTI...

Belçika Türk Toplumunun saygın ailelerinden olan SALAR Ailesi, oğulları Türker Eyüp'’ün dillere destan olan Sünnet düğününde mutluluklarını, Aileleri,

Belçika Türk Toplumunun saygın ailelerinden olan SALAR Ailesi, oğulları Türker Eyüp'ün dillere destan olan Sünnet düğününde mutluluklarını, Aileleri, dostları ve sevenlerinden oluşan bini aşkın davetlilerle paylaştılar.

Evlatları Türker'in görkemli Sünnet Düğününde İşadamı Eyüp Salar eşi Hüriye Salar birlikte davetlileri karşılayarak tebrikleri kabul ettiler.

Karşılama’da Minik Türker Eyüp'ün büyük amcası Hasan Salar’da davetlileri karşılayanlar arasındaydı.

Kendi yeni Yaşam Düğün Salonunda yapılan törende, A’dan Z’ye en güzel dekorlarla donanmış ve iyi hizmetlerle davetlileri memnun etmeye çalışan Personelin  performansı dikkatlerden kaçmadı.

Erkekliğe ilk adımını atarken yapılan törende minik Türker’in Dedeleri ve Nineleri de kendisini yalnız bırakmadılar.

Türker, Annesi, babası, Ablalarıyla birlikte Mehteran Takımıyla, Havai  fişekler eşliğinde sahneye alkışlar eşliğinde geldi.

Mehteran Takımının okuduğu marş ve ilahiler sonrası Türker Eyüp ve Ailesi Danslar ve Oyunlarla geceye renk kattılar.

Bir taraftan davetliler eğlenirken oluşturulan Çocuk standında çocuklarda yüz boyamaları ve palyaçolar eşliğinde eğlenmenin tadını çıkardılar.

Belçika Aydın Haber olarak, Dillere destan bu güzel töreni organize eden ve evlatları Türker Eyüp’e de güzel bir tören hazırlayan Salar Ailesini tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.