ANJİ AESTHETIC’S BEAUTY CLINIC SAHİBİ VE ESTETİK UZMANI ANJİ ARABOVA: “AMACIMIZ ÇALIŞMALARIMIZLA KADINLARIN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMAKTIR”

Belçika doğumlu, Bulgaristanlı bir Türk ailenin kızı olan Anjelika (Hatice) Arabova aldığı eğitimler sonrası açmış olduğu Anji Aesthetic’s Beatuy Clinic adlı Estetik Salonu’nda hizmetine devam ediyor. Genç güzellik Uzmanı Anjelika (Hatice) Arabova kendisi ve çalışmaları hakkında dergimize şu açıklamalarda bulundu:

Belçika, multi kültürel yapısıyla önemli bir Avrupa ülkesidir. Balçika’da 150’yi aşkın ülkeden insan yaşamakta. Bu ülkede yaşayan özellikle göçmen toplumların gençleri, her anlamda üzerinde yaşadıkları ülkeye katkı sağlamaktalar.

Her ülkeden olduğu gibi, Bulgaristanlı vatandaşlarında yaşadığı Belçika’da özellikle Bulgaristanlı gençlerde her sektörde hizmet vermek için hem okumaktalar, hem de edindikleri tecrübe ve aldıkları eğitimlerle işyerleri açarak, çalışmaktalar.

Belçika doğumlu, Bulgaristanlı bir Türk ailenin kızı olan Anjelika (Hatice) Arabova aldığı eğitimler sonrası açmış olduğu Anji Aesthetic’s Beatuy Clinic adlı Estetik Salonu’nda hizmetine devam ediyor.

Genç güzellik Uzmanı Anjelika (Hatice)  Arabova kendisi ve çalışmaları hakkında dergimize şu açıklamalarda bulundu:

“Ailem Bulgaristan Türklerinden bir aile olarak, Belçika’ya gelmiş. Ben Belçika doğumlu olup, hem Belçika hem de  Bulgaristan vatandaşıyım. Burada okudum. Okuldan sonra Estetik Uzmanı olmak için çeşitli alanlarda kurslara ve okullara gittim.

Genellikle Cilt bakımı,  medikal işlemler, kalıcı makyajlar üzerinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.  Cilt bakımlarıyla beraber, gençlik aşıları, kalıcı makyajlar ve medikal işlemlerle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu iş yerimizi açmadan önce de Belçika Bulgaristan ve Almanya’dan müşterilerimizle randevu sistemiyle çalıştık. Yaptıklarımız çalışmalar, kadın ve özellikle genç müşterilerimiz tarafından çok beğenildiği için bu mekanı açmaya karar verdik.

Bize cilt bakımı için kadınlar başta olmak üzere, erkekler de  gelmekte. Brüksel de olmakla beraber Belçika’nın her yerinden müşterilerimiz var. Biz aile şirketi olarak annem ve kardeşimle birlikte çalışmaktayız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olarak artarak bize döndüğü için, başarılarımızı her geçen gün taçlandırmaktayız.

Cilt, yüz bakımı yanında, ayrıca vücut alakalı masaj türlerimiz var. Kaş, Göz, Burun, Kaş, Kiprik ve Tırnak gibi bakım ve düzenlemeler yapmaktayız. Müşteri potansiyelimizin % 90’ı kadınlar, % 10’u ise erkeklerden oluşmakta erkeklerde özellikle cilt, yüz bakımı ve gençlik aşıları için gelmekteler.

Derin çizgileri olanlara medikal işlemler yapmaktayız. İlerleyen zamanda Lazer işlemleri içinde çalışmalarımız olacak. Kız kardeşim Anelia Sasheva  ve Annemiz Venetta Arabova ile çalışmalarımızı titizlikle sürdürerek, müşterilerimizi memnun etmeye çalışmaktayız.

Kız kardeşim Anelia özellikle Kalıcı Makyaj üzerine Yaz promosyonları yapmakta. Bu arada Belçika Aydın Haber okurlarına sizin derginiz veya kartınızla geldiklerini belirtiklerinde onlara % 5 indirim yapacağız. Bu da bizim size jestimiz olur” dedi.

www.belcikaaydinhaber.com