TÜRKİYE EHLİBEYT DÜNYASI'NIN GÜÇLÜ KALEMİ ALİ TUNAY YAZILARIYLA BELÇİKA AYDIN HABER'DE

Türkiye Ehlibeyt Dünyası'nın tanınmış Araştırmacı-Yazarı Ali Tunay güçlü kalemi ve gündeme damga vuran akıcı üslubu ve yorumlarıyla, bundan sonra, Avrupa'nın Başkenti Brüksel'de aylık olarak Türkçe yayınlanan tek dergi 'Belçika Aydın Haber' dergisi ve sanal sitesi olarak dünya'ya açılan 'www.belcikaaydinhaber.com' sitesinde sizlerle buluşacak...

Türkiye Ehlibeyt Dünyası'nın tanınmış Araştırmacı-Yazarı Ali Tunay güçlü kalemi ve  gündeme damga vuran akıcı üslubu ve yorumlarıyla, bundan sonra, Avrupa'nın Başkenti Brüksel'de aylık olarak Türkçe yayınlanan tek dergi 'Belçika Aydın Haber' dergisi ve sanal sitesi olarak dünya'ya açılan www.belcikaaydinhaber.com' sitesinde sizlerle buluşacak.

ALİ TUNAY KİMDİR ?

Aslen Iğdır'lı olan Ali Tunay, İstanbul Teknik Üniversitesi, Sakarya İnşaat Yüksek Okulu'nu daha sonra ise, İşletme Fakültesini bitirdi. Yüksek eğitimlerini aldıktan sonra, İstanbul ve Iğdır'da bir müddet serbest ticaretle uğraştı. 

Ticaret işleri yanında, kitaplara olan büyük ilgisi O'nu Araştırma'ya sevk etti. Gündemdeki olayları edindiği güçlü edebiyatı ve geniş perpektifli bakış açısıyla değerlendiren Tunay,  olayları en ince noktasına kadar alışılmamış bir Edebi fikir zenginliğiyle yorumlayarak klavye'sine aktarmakta.

Ehlibeyt İnancına olan sevgisi onu fanatik anlamda sınırlamadı. Araştırmacı kimliği ile evrensel değerleri, inançsal kodlarıyla konses ederek, her pencereden gerçeklerin aydınlatılmasına güçlü kalemiyle katkı sağlamakta 

Dergimizin Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu'nun da yeğeni olan Yazar'ın, Celil Gündoğdu'nun Genel Yayın Yönetmeni olan Alemdar Gazetesi'nde de yazıları yayınlanmıştı. 

Günümüzde Kanal On4 televizyonu ve Yerel medya'da zaman zaman düşüncelerini paylaşan ve çeşitli ulusal konferanslara konuşmacı olarak katılan Tunay'ın, Sosyal medya hesaplarını binlerce kişi takip etmekte. 'Akademisyen Araştırmacı Yazar Ali Tunay' makaleleriyle, Belçika Aydın Haber okurlarıyla buluşuyor. Sayın Tunay, İlk makaleleriyle Eylül sayımızda sizlerle buluşacak. 

Yazılarıyla Belçika Aydın Haber Platformuna katılacak olan değerli yazarımıza hoş geldin diyoruz.

BELÇİKA AYDIN HABER