‘SAINT JOSSE LB LASMANI’ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Brüksel’in şirin beldelerinden olan ve tüm sokakları adeta çiçek bahçesine dönüştüren Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, 13 Ekim 2024’de yapılacak olan yerel seçimlerde Saint Josse Başkan Adayı olarak, listesinde yer alan 29 multi kültürel adaylarla görkemli bir şekilde Lansmanı’nı (Adaylarını) tanıttı.

Brüksel’in şirin beldelerinden olan ve tüm sokakları adeta çiçek bahçesine dönüştüren Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, 13 Ekim 2024’de yapılacak olan yerel seçimlerde Saint Josse Başkan Adayı olarak, listesinde yer alan 29 multi kültürel adaylarla görkemli bir şekilde Lansmanı’nı (Adaylarını) tanıttı.

Başkan Kır, Lansmanın gerçekleştirdiği ‘Salle Claridge’ salonunda tüm davetlilerini kapıda karşılayarak, bir taraftan tebrikleri kabul ederken, diğer taraftan da davetlilerle hatıra görüntüler çektirdi.

Lansman’da bir konuşma yapan Listebaşı Emir Kır, “Sayın davetliler ve liste arkadaşlarımız, bugün tertiplediğimiz Saint Josse ‘Liste Bourgemestre’ tanıtım programına hepiniz hoş geldiniz. Bu anlamlı gecemizde bizleri yalnız bırakmadınız hepinize teşekkür ediyorum

13 Ekim 2024 yerel seçimlerinde demokratik bir süreci hep birlikte gerçekleştireceğiz. Tüm Belçika’da yapılacak yerel seçimlerin demokrasimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Bizler de Saint Josse olarak hizmetlerimizin devamı, yarı kalan projelerin tamamlanması, yeni projelerimizin hayata geçirilmesi ve yaşanabilir güzel bir Saint Josse için, kaldığımız yerden daha güçlü ve daha iyi hizmetlerin devamı için, tekrar sizlerin destekleriyle göreve devam etmek istiyoruz.

Tam bu anlamda var olan güçlü kadromuza tecrübeli, donanımlı yeni ve genç adaylarla yolumuza devam etmek istiyoruz. Saint Josse komşu belediyeler içerisinde, görsel ve manevi hizmetleriyle hep ön planda olsu ve olmaya bundan sonrada devam edecektir. Multi kültürel bir yapıda olan Belediyemiz sınırlarında yaşayan herkesin ortak huzur, ortak yaşam ve eşit yönetim anlayışı ve ilkleri gerçekleştiren bir yönetimimizin sizler tarafından takdir edildiğini bu akşam bu salonu tıklım tıklım doldurmanızdan anlıyoruz. Bize olan güveninize layık olduk, olmaya da devam edeceğiz. Belediye sınırlarımızın her köşesini çiçeklerle donatarak, sizlere baharlar yaşattık ve hizmetlerimizler daha güzel baharlar yaşatmaya devam edeceğiz.

Bu anlamda herkesin ve kültürden adaylarımızın tensil edildiği listemizde yer alan hizmette olacak olan yol arkadaşlarımızı sizlere tanıtmanın heyecanı içerisindeyiz. Desteklerinizle, bu güzel ve güçlü kadroyla hizmetlerimize devam edeceğiz.  Takdir ve destek sizden, hizmet bizden” diyen Emir Kır, adayların tanıtımını bizzat kendisi tanıttı.

Büyük ilginin olduğu ve yüzlerce davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen Lansman’a tüm adaylarla birlikte, 500’ü aşkın davetlinin yer aldığı programda Başkan Kır, tek tek davetlileri anons ederek sahneye aldı.

Tüm adayların sahne alması ve en son Liste başı olan Emir Kır ile el ele veren tüm adaylar, davetlilerin büyük ilgi ve coşkusu içerisinde tüm katılımcıları selamladılar.

Saint Josse LB’de yer alan tüm adaylar: LB Emir Kır (1), MariJosse BYL (2), Mohammed Jabor (3), Dorah Ilunga (4), Kadir Özkonakçı (5), Nezahat Namlı (6),  Luc Fremal (7), Sarah Zaytouni (8), Safa Akyol (9), Gabriela Mara (10), Yves Bassambi (11), Hatice Özlücanbaz (12), İsmail Luhabi (13), Stephanie Nygongo (14), Halil Dişli (15),  Malika Mhadi (16), Yassine Chaairi (17), Anne De Raet (18), Kerim Redzepi (19), Elisabetta Baldassare (20), Yassin B’jangou (21), Myumune Mehmetova (22), Seydi Aktaş (23), İsabelle Paelinck (24), Xavier Varges (25), Nouhayla Loukili (26), Moustafa Daoud (27), Anne-Marie Hardenne (28), Moaad Smahi (29).

www.belcikaaydinhaber.com