‘BTMB’ T.C. ANVERS BAŞKONSOLOSU YÜCEER’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

T.C. Anvers Başkonsolosu (Büyükelçi ) İsmail Sefa Yüceer’in yeni göreve başlanması nedeniyle, kısa adı ‘BTMB’ olan ‘Belçika Türkçe Medya Birliği’ heyet halinde, Başkonsolos Yüceer’e bir nezaket ziyaretinde bulundular.

T.C. Anvers Başkonsolosu (Büyükelçi ) İsmail Sefa Yüceer’in yeni göreve başlanması nedeniyle, kısa adı ‘BTMB’ olan ‘Belçika Türkçe Medya Birliği’ heyet halinde, Başkonsolos Yüceer’e bir nezaket ziyaretinde bulundular.

BTMB Başkanı ve ‘Gündem be. Koordinatörü ve televizyon program yapımcısı Hüseyin Dönmez, Radyo Gar kurucusu Zana Eminli Acar, ‘Belçika Aydın Yayınlar’ Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu, Gazeteci, Köşe Yazarı-Araştırmacı Yazar Fikret Aydemir ve Gold Fm Koordinatörü Esen Kalın’dan oluşan ‘BTMB’ heyetini sıcak bir ortamda karşılayan Başkonsolos İsmail Sefa Yüceer, “ziyaretten çok memnun olduğunu” ifade ederek, Başkan Dönmez’e “teşekkür” etti..

BTMB Başkanı Hüseyin Dönmez, Yeni göreve başlayan Başkonsolos Yüceer’e kendilerini kabülerinden dolayı teşekkür edip, yeni görevinden “başarı dileklerinde” bulunarak, Heyetteki arkadaşlarını Başkonsolos Yüceer’e tanıttı.

Heyettekiler basın mensupları da sırasıyla hem kendilerini, hem de yaptıkları çalışmalar hakkında Başkonsolos Yüceer’e geniş bilgiler aktardılar.

Başkonsolos Yüceer’de ziyaret ile ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“BTMB heyeti olarak sizleri ağırlamak ve sizlerle tanışmaktan çok memnun oldum. Toplumumuz için Medya’nın özellikle de ‘Belçika Türkçe Medyasının’ öneminin farkındayız. Halkımızı bilinçlendirme adına yaptığınız fedakarca hizmetler, takdire şayandır. Hem görsel, hem işitsel, hem sanal hem de basılı yayın organlarınızla Belçika’da önemli iletişim hizmetleri vermektesiniz. Yayınlarınızla ‘Belçika Türk Toplumu ile resmi kurumlar arasında köprü konumundasınız. Hem ülkemizin hem de Belçika’nın vatandaşlara yönelik bilgi ve yasaları hakkında bilgiler paylaşarak, vatandaşlarımızı uyarmaktasınız. Her iki toplumun birbirlerini tanıması ve dayanışmasına da katkı sunmaktasınız.

Bizler de sizleri daha yakından izlemeye devam edeceğiz. İleriki günlerde sizlerle çeşitli etkinliklerde buluşacağımızı ümit ediyor, hepinize çalışmalarınız ve yayınlarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Toplu görüntü ile nezaket ziyareti son buldu.