SİVİL TOPLUM TEMSİLCİSİ GÜL AVCIKURT ANDERLECHT’ ECOLO/GROEN BAŞKANLIK LİSTESİNDEN ADAY OLDU

Anderlecht’te hizmet veren ‘Geleceğin Evi’ ve ‘Belçika Teke Yöresi Burdurlular Derneği’ Başkanı Gül Avcıkurt Anderlecht Ecolo/Groen Başkanlık Listesi 35. Sıra adayı olarak, Belediye seçimlerine katılıyor.

Anderlecht’te hizmet veren ‘Geleceğin Evi’ ve ‘Belçika Teke Yöresi Burdurlular Derneği’ Başkanı Gül Avcıkurt Anderlecht Ecolo/Groen Başkanlık Listesi 35. Sıra adayı olarak, Belediye seçimlerine katılıyor.

Avcıkurt, 1975 yılıdan beri Anderlecht’e yaşamakta. ‘Çocuk Eğitimi’ üzerine tahsil yaptı.  16 yıl ticaretle uğraştı. Daha sonra kurmuş olduğu ve Başkanlığını yaptığı çeşitli sivil toplum dernekleriyle ailelere, sosyal ve kültürel hizmetler veren Avcıkurt “Edindiğim tecrübeler ve Ecolo/Groen partisinin hedefleri ve ilkelerini kendime yakın bulduğum için halkımıza hizmet etme adına, bu partiden belediye seçimleri için aday oldum.

Halkımızın desteği ve onayı olursa parti olarak ve şahsi olarak tüm Anderlecht halkının hizmetinde olmaktan dolayı çok mutlu olacağım.

Halkımızın belediye hizmetlerinden çok da memnun olmadıklarını ve çeşitli sorunlarını bilmekteyim. Her zaman halkımızın yanında ve sahada olan birisiyim. Başta Aile ve kadınların sorunları olmakla beraber, Kadın Sporları, Eğitim, İnsan ve hayvan haklarının tekrar gözden geçirerek, belediyemizde hassasiyet gereken çalışmaları da  sürdüreceğim. Partim adına da aynı şekilde politik çalışmaları gündemim de olacaktır. Bu sorunların takipçisi olarak halkımızın sorunlarına çözümler bulmaya ve onlara yardımcı olmaya devam edeceğim.

Ayrıca partimizin temel ilkelerinden olan, Aile, Eşitlik, Güvenlik, Temizlik, Çevre, Eğitim, Yabancı Hakları, Esnaf sorunları, Ulaşım, Parklar, Parkingler, Çevre Yol düzenlemesi ve Ekolojik Yaşam için her türlü hizmetleri gözeten partimiz ile birlikte hizmet vermeye hazırız.

Anderlecht belediye Başkan Adayımız Ecolo/Groen liste birincisi Sayın Nadia Kammachi ve diğer tüm aday arkadaşlarıma bana olan güven ve desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Tüm bu yararlı hizmetleri gerçekleştirebilmek için Şahsıma ve Partimize halkımızın desteklerini bekliyoruz.