TEAM FOUAD AHİDAR LİSTESİ VİLVOORDE 4. SIRA ADAYI KADİR DURAN: “VİLVOORD’DA HİZMET ODAKLI ÇALIŞIP, IRKÇILIĞA KARŞI ÇIKACAĞIZ”

Belçika’da Genel seçimlerinde (9 Haziran) büyük bir başarı göstererek 4 milletvekili çıkaran, ‘Team Fouad Ahidar’ 13 Ekim 2024 günü yapılacak yerel seçimlerde de aynı başarıyı artırarak göstermek için, hemen hemen her belediyede liste oluşturdu.

Belçika’da Genel seçimlerinde (9 Haziran) büyük bir başarı göstererek 4 milletvekili çıkaran, ‘Team Fouad Ahidar’ 13 Ekim 2024 günü yapılacak yerel seçimlerde de aynı başarıyı artırarak göstermek için, hemen hemen her belediyede liste oluşturdu.

Bu anlamda parti Vilvoorde’de seçime katılmak için liste oluşturdu.  ‘Team Fouad Ahidar Vilvoorde’ listesinde yer alan Nick Deknudt (1), Kristine De Lauw (2), Mimoun Benemar (3), Kadir Duran (4), Tamzima Jamal (5) ve İsmethan Salar (9) ‘ında katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda tüm katılımcı adaylar kısaca kendilerini tanıtarak, yapacakları hizmetler ve projeler hakkında görüş ve düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştılar.

Hemen hemen tüm konuşmacı,  Vildvoorde belediyesi çalışmalarından vatandaşların duydukları ayrımcı yönetim anlayışı, dil dayatması gibi olumsuzluklara dikkat çekerek, kendileri belediye ye seçildikleri takdirde var olan sorunları eşit ve adil bir şekilde çözümü için çalışacaklarının altını çizdiler.

Belçika Türk toplumunun renkli simalarından olan Mali Müşavir ve Ressam Kadir Duran’da yaptığı açıklamada: “Belçika’da yapılan ‘9 Haziran’ genel seçimlerinde hem partisi’nin hem de kendisinin başarılarından söz ederek, “Ben 2315 oy alarak, vekilliği az bir farkla kaybetsem de partimiz ilk seçimi olmasına rağmen, 4 milletvekili çıkararak, Belçika gündeminin ilk sıralarına oturdu.

Geleneksel partilerin düşüşler yaşadığı seçimde partimizin Genel Başkanı Sayın Fouad Ahidar’ın başarısını tüm halkımız takdirle karşılamakta. Partimizin yerel yönetimlerde yer alarak, ayrımcılıktan öte, eşit yönetim iradesinin halkımızdan karşılık bulacağına inancımız sonsuzdur.

Biz arkadaşlarımızla beraber, Vilvoorde’nin sorunlarını çok iyi biliyor, şimdiden hem partimizin yerel yönetimler politikası, hem de yerel anlamda Belediyemize yönelik, bizlerin plan, proje ve çalışmaları hakkında hazırlıklıyız.

Vatandaşlarımız ırkçı bir yönetim anlayışını kabul etmedikleri gibi, sorunların çözümü için alternatifler beklemekteydi. İşte bu beklentiyi karşılayacak adaylar halkımızın huzurunda. Vatandaşlarımız bizleri tercih ederek kötü gidişatı demokratik oylarıyla durdurabilirler. Tam da bunun için biz hazırız ve halkımızın desteğini bekliyoruz. Takdir sizden, hizmet bizden” dedi.

Basın mensuplarının sorularının cevaplandırılması ve verilen görüntülerle basın toplantısı sona erdi.

www.belcikaaydinhaber.com