‘SAINT JOSSE ‘LISTE DU BOURGMESTRE’ (14. LİSTESİ) 12. SIRA ADAYI HATİCE ÖZLÜCANBAZ: “ SEÇİLDİĞİMİZ TAKDİRDE AİLE VE ÇOCUK HAKLARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIM ”

Belçika genelinde ‘13 Ekim 2024 günü’ yapılacak yerel belediye seçimlerine katılacak olan adayların dergimize ve sitemize yaptıkları açıklamaları sizlerle paylaşıyoruz.

Belçika genelinde ‘13 Ekim 2024 günü’ yapılacak yerel belediye seçimlerine katılacak olan adayların dergimize ve sitemize yaptıkları açıklamaları sizlerle paylaşıyoruz.

Bugün de, Saint Josse LB (14.) listesi 12. Sıra adayı Hatice Özlücanbaz’ın tanıtımını yapmaktayız. Özlücanbaz kendisi, çalışmaları ve seçildiği takdirde yapacağı plan ve projeleri şu başlıklarda aktardı:

“Ben, 2018 yılında yapılan yerel seçimlerde Saint Josse belediyesine Belediye meclis üyesi olarak seçildim.

Şuanda Saint Joose belediyesinde Meclis Üyeliğim devam etmekle beraber,  CPAS’ konseyindeyim. Meclis üyeliğim yanında, Hemşire olarak okullarda görev de yapmaktayım.

Mahallede yaşayan birisi olarak Saint Josse halkının sorun ve beklentilerini iyi biliyorum. Bu nedenle, özellikle Kadınlarımızın istekleri üzerine  ‘Objectif  Bien-être Asbl’ adlı bir dernek kurarak, Kadınların yüzme dahil, diğer tüm sporlaını yapmalarını ve daha çok sportif faaliyetlerde bulunmalarını sağlamaktayız.  Covid döneminde dernek olarak, 5 bin adet maske dikimi yaparak ücretsiz dağıttık.

Dernek olarak ayrıca Mahallelerimiz de çeşitli eğlence ve etkinliklerde bulunduk. Ülkemizde yaşanan depremler esnasında yardım amaçlı faaliyetlerde bulunduk.

Çalışmalarım gereği vatandaşlarımızla günü birlik konuşmakta ve olaylara şahit olmaktayım. Özellikle Aile ve çocuklarla ilgili hizmetlerin daha da iyileştirilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için takipçi olacağım.

Belediyemiz hizmetleri ve tertemiz çevre düzenlemeleri ile takdire şayan bir belediyedir. Başkan Emir Kır ve ekibi başarılı bir şekilde imkanları dahilinde Saint josse’yi en iyi bir şekilde yöneterek, halkımıza yardımcı olmaktalar.

Bu başarılı Belediye’nin hizmetlerinin devamı, yarım kalan işlerin tamamlanması ve geleceğe yönelik daha da güzel bir ‘Saint josse’un  iyi yaşanılır olması için Başkan Emir Kır’ın listesinin vatandaşlarımızca desteklenerek,  şu anki yönetimin yeniden hizmet vereceğine inanıyorum.

Benim de içinde olduğum Listede 29 kişiden oluşan adaylarımız, halkımızın takdir ve desteğiyle  bir an evvel seçilerek, görevlerine devam edebilmenin heyecanı içerisindeler.

Kampanyalarımız devam ediyor, görüştüğümüz tüm Saint josseliler, şu anki Belediye yönetim ve hizmetlerinden memnun olduklarını, bu seçimde var olan yönetimin devamı için ‘Saint Josse LB 14.’ listesine destek olacaklarını ifade etmekteler.

Ben, Meclis Üyesi olmadığım zamanlarda da halkımızın içerisinde onlarla beraber olup, ihtiyacı ve sorunu olan tüm vatandaşlara elimden geldiği kadar hem dil, hem de bürokratik yolarla sorunlarına çare bulma adına onlara yardımcı olmaktaydım.

Edindiğim tecrübelerin bu dönemde de hizmete dönüşerek, daha geniş bir şekilde vatandaşlara yardımcı olma adına bu ‘13 Ekim 2024’de yapılacak olan yerel seçimde de Saint josse belediyesine aday oldum. Sizlerin takdir ve destekleriyle tekrar seçildiğim takdirde, güçlü bir ekiple halkımızın hizmetinde olacağım. Yapacağım tüm hizmetler, Vatandaşlarımızla istişareler sonucu hayata geçirilecektir. Destek sizden, hizmet bizden” dedi.