05

MÜSLÜMANLARIN OYLARINI ALIP, 'HELAL KESİM' İBADETİNE ENGEL OLMAK NE KADAR ETİK'TİR / CELIL GÜNDOĞDU

~Belçika Müslüman ve Yahudi Toplumlarının "˜Helal Kesim İbadetleri'ni engellemeye yönelik siyasi kararlar gündemini korurken, farkında olmadan "˜Belçika Toplumu'nun barış ve dostluk ortamı adeta sabote edilmekte.

Detay
05

ARAMIZDAN SESSİZ SEDASIZ AYRILAN GAZETECİ ATAKAN ÖZDEMİR RUHUN ŞAD OLSUN / Celil Gündoğdu

~~Belçika Türk Toplu'muna ve Ülkemize yıllardan beri basın hizmet veren başarılı Gazeteci arkadaşımız Atakan Özdemir'in ani vefatı, hepimiz için acı bir sürpriz olmuştu"¦

Detay
05

32 YILLIK BASIN SERÜVENİM

Ben şahsen, ülkemiz başta olmak üzere Belçika'da dahil 32 yıldır basın sektöründe hizmet vermeteyim. 1985 yılında Iğdır/Tuzluca'da Hürriyet Gazetesi muhabirliğiyle başlayan serüvenim, Tuzluca ilçemizde "¹Tuzluca'nın Sesi"º adlı rotatif kurşun dizgi baskılı gazetemle devam etti.

Detay
05

TERÖRİZMİ KUTSAYANLAR, ONLARIN DÖKTÜKLERİ KANLARDA BOĞULURLAR / Celil GÜNDOĞDU

~~Bilindiği gibi güzel ülkemiz Türkiye'de zaman zaman terörist saldırılar olmakta. Ülkemizde 40 yıla yakındır PKK ve ASALA teröristleri saldırılarında çoğu masum halk olmakla beraber onbinlerce diplomat asker ve vatandaşımızı şehit etmiştir.

Detay
05

DEMOKRASİYE EVET, DARBE BAHANESİYLE TOPLUMSAL BARIŞI SABOTEYE HAYIR. CELİL GÜNDOĞDU

Darbeler bir insanlık ve demokrasi suçudur. Darbeler demokrasilerin organize silahlı güçler tarafından yok edilmesine yönelik kabul edilemez cinayet ve eylemlerdir.

Detay
05

TEŞEKKÜRLER BÜYÜKELÇİM, BİZ DE ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİK"¦. Celil Gündoğdu

T. C. Brüksel Büyükelçisi Sayın Hakan Olcay ve Sefire Sayın Mehveş Olcay'ın himayelerinde Brüksel Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliğince organize eden programa Belçika'da Türkçe ve Türk Kültürü Eğitimi veren Öğretmenlerinde katkılarıyla çocuklarımızın unutamayacakları güzel bir kutlama gerçekleştirildi. Bu güzel programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Detay
05

MAZLUM YÜREKLERDE AŞK’TIR İMAM HÜSEYİN..

ugün Aşura’dır. Mazlum ve imanlı yüreklerde depremin adıdır Aşura. İlahi referasnsın adıdır Aşura, Kuran ve Ehlibeyt sevgisinin kılıçla yok edilmeye yeltenildiği ancak 'Allah’ın temiz kanı’nın kılınca galip geldiği gündür Aşura.

Detay
05

CHP BELÇİKA BİRLİĞİNDEN TÜRKÜ GECESİ

CHP Belçika Birliği'nin düzenlediğiNurettin ve Aytekin kardeşlerin sahne aldığı  'Türkü Gecesi'nde davetlileri Zuhal Kayhan, İşadamı Adnan Köker ve eşi Çiğdem Cesur birlikte karşıladılar.

Detay
05

SİYASİLER ‘TAHRİK’ DEĞİL ‘TEMKİN’ SÖYLEMLERİYLE HUZUR ORTAMINA KATKIDA BULUNMALILAR

Avrupa’da yaşayan tüm din ve kültürlere mensup insanlar birlik, adem kardeşliği ve barış içerisinde yaşarlarken, son yıllarda yükselen ‘ırkçı söylem ve eylemlerin’ giderek artması, en son yaşanan Fransa ve Belçika’daki terör eylemleri Avrupa’da yaşayan insanların huzurunu kaçırdı.

Detay
05

BU PAZAR, YARDIMLAŞMA,DAYANIŞMA VE DUYGU DOLU BİR PAZARDI

Bu Pazar günü hayatımızın en güzel günlerinden birini yaşadık, desek yeridir. Gazetici oluşumuz nedeniyle, bize günler öncesinden gönderilen duyurularla,  bu Pazar günü 3 güzel etkinliğe aynı anda şahitlik ettik.

Detay
05

AKP TEMSİLCİLİĞİ BÜYÜKELÇİLİK Mİ?

Yeni Türkiye yöneticileri Büyükelçilikleri ve Başkonsoloslukları devre dışı mı bırakıyor?. Devletin Bakanları Belçika Sivil Toplum Kuruluşlarıyla neden Büyükelçilik salonlarında değil de, UETD veya AKP temsilcilik binalarında toplantı yaparlar? Kendilerini AKP bakanı mı, yoksa devlet bakanı mı olarak hissediyorlar.

Detay
05

BELÇİKA DİYANET BU İDDİALARA CEVAP VERMELİ...

Belçika Diyanet Vakfı yetkililerinden tüm bu ithamlara cevap verebilecek kamuoyunu tatmin edebilecek açıklamalar bekliyoruz. Suskunluğun ithamları doğruluğunun teyit ettiğini hatırlatmamıza gerek yoktur.

Detay
05

ALINTERLERİYLE ŞEHADET ŞERBETİ İÇTİLER

Yüce Allah’ın rahmeti alınterleriyle abdest alan tüm şehitlerimize, gazabı ise bu şehitlerin acılarını görmeyen, duymayan ve hissetmeyen tüm katı yürekli insanların  üzerine olsun….

Detay
05

GÖNÜLLERİN ŞEFİ YANSENNE RUHUN ŞAD OLSUN/Celil Gündoğdu

Hani bazı gönül adamları olur ya, Yansenne’de işte o gönül adamlarından birisiydi. Onun için onbinler sevgi, saygı ve rahmet dilekleriyle onu uğurlandı.

Detay
05

SAYIN BAKAN AZERİ KARDEŞLERİMİZ NE ZAMAN YABANCI OLDU?

"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in 'yabancı uyruklu' dediği aile can kardeşimiz Azerbaycan Cumhuriyeti vatandaşlarıdır. Bizim bir parçamız olan kardeşlerimizi rencide eden bu söylemden dolayı Bakan'ın Azerbaycan halkından derhal özür dilemesi gerekir.

Detay