KIZ ÇOCUKLARININ OKUMASINA ÇIKARDIKLARI '20 KALEM 20 KELAM' KİTAPLA DESTEK OLDULAR

'20 Kalem, 20 kelam' adlı Kitabın tanıtımı ve imza gününe ilgi hayli büyüktü. Naciye Dumanoğlu, Nerkiz Şahin ve Ülkü Dursun'un ev sahipliğinde, Diva Salonu'nda yapılan tanıtım programına özellikle kadınların, büyük oranda katılımları takdire şayandı.

 

’20 Kalem, 20 kelam’ adlı Kitabın tanıtımı ve imza gününe ilgi hayli büyüktü. Naciye Dumanoğlu, Nerkiz Şahin ve Ülkü Dursun’un ev sahipliğinde, Diva Salonu’nda yapılan tanıtım programına özellikle kadınların, büyük oranda katılımları takdire şayandı.

Schaerbeek Belediye Meclis Üyeleri Döne Sönmez, Emel Köse’nin yanında, ‘Belçika Türk Toplumu’nun ‘STK temsilcileri’ ve davetliler katıldı.

Belçika Türk Toplumunda öncülüğünü Kadınların yaptığı ’20 Kalem, 20 kelam adlı’ kitaplarıyla, Çağdaş Yaşamı Derneği’nin başlatmış olduğu  ‘Kız Çocuklarının Okutulması Kampanyasına’  yazarlar, şairler yazı ve şiirleri, davetlilerde aldıkları kitaplarla destek oldular.

Sanatçı ülkü Dursun’un şarkıları, Nerkiz Şahin’in okudukları şiirlerle dinleyiciler duygulu anlar yaşadılar. Naciye Dumanoğlu, Nerkiz Şahin ve Ülkü Dursun yaptıkları konuşmalarla, tüm kalem sahiplerine, sponsorlara ve davetlilere katılımlarından ve desteklerinden dolayı, teşekkür ettiler.

Kitapta yer alan kalem sahiplerinden bazılarının da kendi yazdıklarını okumalarıyla program sona erdi.

Kitapta yer alan Kalem sahipleri:

1- Naciye Dumanoğlu
2- Hayri Nadi Müstesair
3- Mustafa Tenker
4- Fatma Koşubaşı
5- Ülkü Dursun
6- İsmail Coşkun
7- Özkan Akşit
8- Gonca Bilgiç
9- Sadık Karslı
10- Serya Kahyaoğlu
11- Yüksel Çilingir
12-  Mahsun Kul Keser
13- Aslı İpekçi
14- Yılmaz Koçak
15- Selda Ertuğ Akdal
16- Pelin Kökten
17- Betül Akkaya
18- Tulin Şahin
19- Esen Köse
20- Nerkiz Şahin