SAĞLAM VE DOĞAN AİLELERİ TORUN SEVİNCİ YAŞADILAR

Belçika'da yayın yapan Türkçe Medya Mensuplarından olan başarılı gazeteci Şükrü Sağlam, torun sevinci yaşadı. Esila bebeğin dünyaya gelmesiyle, Şükrü Sağlam ve Hısımı Uğur Dogan birlikte Esila bebeği kucaklayarak, mutluluklarını dostlarıyla paylaştılar. Her iki aileyi de tebrik ediyoruz.

Belçika'da yayın yapan Türkçe Medya Mensuplarından olan başarılı gazeteci Şükrü Sağlam, torun sevinci yaşadı. Esila bebeğin dünyaya gelmesiyle, Şükrü Sağlam ve Hısımı Uğur Dogan ile  birlikte Esila bebeği kucaklayarak, mutluluklarını dostlarıyla paylaştılar.

Şükrü Sağlam ve Ayten İrbik'in kızı Kübra ile Uğur Doğan ve Sevgi Doğan'ın oğlu Enes, 'Esila' adlı kızlarının dünyaya gelmesiyle anne ve baba olma sevincini yaşardılar. Şükrü Sağlam ve Uğur Doğan Dede olurken, Ayten İrbik Aneanne, Sevgi Doğan ise Babaanne olmanın mutluluğunu dost ve akrabalarıyla paylaştılar.

Saint Jean'da dünya ya gelen Esila bebeğin kulağına Dedesi Uğur Doğan Ezan okuyarak ismini verdi.

Belçika Aydın haber olarak, Yüce Allah'tan Esila bebeğe sağlıklı ve uzun bir ömür dilerken, Sağlam ve Doğan ailelerin sevincini paylaşır kendilerini tebrik ediyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com