SEVİLAY GÜNDOĞDU 40 YEMEĞİNDE KURAN VE DUALARLA ANILDI

Genel Yayın Yönetmenimiz Celil Gündoğdu kız kardeşi Sevilay Gündoğdu'nun 40'ı münasebetiyle Hollanda Den Haag'da verilen yemekte taziyeleri kabul etti. Düzenlenen program Kuran'ı kerimden ayetlerin okunmasıyla başlayıp, mersiye ve dualar sonrası verilen yemekle son buldu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Celil Gündoğdu kız kardeşi Sevilay Gündoğdu’nun 40’ı münasebetiyle Hollanda Den Haag’da verilen yemekte taziyeleri kabul etti.
Düzenlenen program Kuran’ı kerimden ayetlerin okunmasıyla başlayıp, mersiye ve dualar sonrası verilen yemekle son buldu.

Den Haag Opera Salonu’nda verilen Kırk yemeğine Daştan, Gündoğdu ve Altan aileleri ev sahipliği yaptı.

Seyyid Muhammed, Şeyh Bayram Dalga, Şeyh İsa Güneş ve Şeyh İbrahim Önlü’nün okudukları Kuran ve edilen dualar sonrası tüm davetliler Merhume’nin abisi Celil Gündoğdu, Ablası Ülker Altan, Kardeşi Cafer Gündoğdu, Eşi Yakup Daştan, Evlatları Muhammed, Yemen, Can ve Yaren’e taziye dileklerinde bulundular.
500’e yakın davetlinin katılımıyla gerçekleşen yemek programı ile ilgili olarak genel yayın Yönetmenimiz Celil Gündoğdu şu açıklamalarda bulundu: “Hollanda Den Haag’da ikamet eden Kız Kardeşimiz Merhume Sevilay Gündoğdu’nun Kırk yemeğine katılan  değerli alimlerimiz Seyyid Muhammed, Şeyh Bayram Dalga, Şeyh İsa Güneş ve Şeyh İbrahim Önlü’ye, Belçika Federal Başbakanı Danışmanı Belma Tek’e, Avrasya Derneği Başkanı Fatma Aktaş’a,  Hollanda Azerbaycan Türk Dostluk Cemiyeti Başkanı İlhan Aşkın’a, Hollanda Azerbaycan Kadınlar Birliği Başkanı Mayise Ağamirzeyeva’ya, Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın’a, Doçent Tülay Altan’a, Emniyet Memuresi Şenay Altan’a STK temsilcilerine, işadamlarına, Hollanda’da yaşayan Iğdırlı hemşehrilerimize ve değerli Hollandalı misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.Özellikle güzel bir organizasyona imza atan Yeğenim Yemen daştan’a çok teşekkür ediyorum" dedi

Davetlilere özel hazırlanmış Yasin ve dua kitapları dağıtıldı…
www.belcikaaydinhaber.com