MÜTHİŞ MÜCADELEDE KAZANAN BELÇİKA OLDU. BELÇİKA 3 - JAPONYA 2

2018 Dünya Kupası son 16 turunda Belçika 2-0 geriye düştüğü maçta Japonya'yı 3-2 mağlup ederek çeyrek finalde Brezilya'nın rakibi oldu.

~~2018 Dünya Kupası son 16 turunda Belçika 2-0 geriye düştüğü maçta Japonya'yı 3-2 mağlup ederek çeyrek finalde Brezilya'nın rakibi oldu.

~~Rusya’da çeyrek final bileti için oynanan Belçika-Japonya maçı nefesleri kesti… İlk yarısı 0-0 sona eren maçta Japonlar 48.dakikada Haraguchi ile öne geçti. 4 dakika sonra Inui ile Japonya farkı 2’ye çıkardı ve Belçika şoka girdi. Tüm dünyanın büyük bir sürprize tanıklık ettiği maçın 69.dakikasında Belçika, Vertonghen’in kafa golüyle farkı 1’e indirdi. 74’te Fellaini ile bir gol daha bulan Belçika beraberliği yakaladı. Herkesin nefesini tutarak izlediği son anlarda maç uzatmalara kalacak denirken sahneye Chadli çıktı.

90+4’te topu ağlara gönderen Chadli çeyrek final biletini Belçika’ya kesti. 2 farkla öne geçtikleri maçta uzatmaya gidemeden elenen Japonlar ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Belçika’nın çeyrek finaldeki rakibi Meksika’yı 2-0’la geçen Brezilya oldu.