BELÇİKA TÜRK KADINLAR DERNEĞİ, BRÜKSEL BAŞKONSOLOSUNU ZİYARET EDİP, BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDILAR

Belçika Türk Kadınlar Derneği, T.C. Brüksel Başkonsolosluğuna gerçekleştirdiği özel bir ziyaret ile başkonsolosluk çalışmaları ve işlemleri hakkında bilgilendi.

Belçika Türk Kadınlar Derneği, T.C. Brüksel Başkonsolosluğuna gerçekleştirdiği özel bir ziyaret ile başkonsolosluk çalışmaları ve işlemleri hakkında bilgilendirildiler.

Belçika Türk Toplumunun en kapsamlı kadın kuruluşlarından ve kısa adı BTKD olan, 'Belçika Türk Kadınlar Derneği' T.C. Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu'nu makamında ziyaret ederek, kendi çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Başkan İpek Artan, Başkan Yardımcısı Av. Yeliz Karaca, Muhasebeci Filiz Önal, Yönetim kurulu üyeleri ve üyelerden oluşan kalabalık grup ziyaret sonrası, bir bilgilendirme toplantısına da katıldılar.

Brüksel Büyükelçiliği Dursun Aksoy toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Başkonsolos Karaoğlu, Büyükelçilik Çalışma ve Gümrük Müşavirleri, emeklilik, araç-eşya ithalatı, Türkiye’ye araç götürme başta olmak üzere, çeşitli konularda bilgiler verdiler. Başkonsolos Dilşâd Hanım, Eğitim Müşavirliğinin okullarda sağladığı Türkçe derslerine devam edilmesinin önemine değinerek, ulaşılabilecek bilgi kaynaklarını belirtti.Toplantıda çeşitli sorular değerlendirildi.

Belçika Türk Kadınlar Derneği Başkanı İpek Artan ziyaret ve bilgilendirilme ile ilgili olarak, "Bu ziyaretten şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok memnun olduk. Başkonsolosumuz sayın Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, 'Belçika Türk Kadınlar Derneği' ve katılımcıları olarak ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti" ifade etti. Başkonsolosumuz Karaoğlu , derneğin etkinlikleri ve sunabilecekleri projeler, konusunda konsolosluğun kapılarının açık olduğunu, projeleri memnuniyet ile değerlendirebileceklerini belirtti. Brüksel Başkonsolosumuz sayın Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu başta olmak üzere bilgilendirmeleriyle bizleri aydınlatan sayın Müşavirlerimize, derneğimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

www.belcikaaydinhaber.com