EVERE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ALİİHSAN İNCE YEMİN EDEREK RESMEN GÖREVİNE BAŞLADI

~~Bir önceki dönemde de Evere Belediye başkan yardımcısı olan Ali İhsan İnce, Belçika genelinde 14 Ekim 2018 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Brüksel/Evere'den tekrar seçildi.

~~Bir önceki dönemde de Evere Belediye başkan yardımcısı olan Ali İhsan İnce, Belçika genelinde 14 Ekim 2018 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Brüksel/Evere’den  tekrar seçildi.

Başkan listesinde en yüksek oy alanlar sıralamasında aldığı 618 oyla 3.cü, diğer partilerin aldıkları en yüksek alınan oylar sırasında da 5.ci olan İnce, bu başarısıyla başkan yardımcılığını fazlasıyla hak etmişti.

Ali ihsan İnce yeni dönemde de yemin ederek, başkan yardımcılığına devam etme hakkını elde etti. Başkan Yardımcısı İnce, çalışma ve hizmetleri ile ilgili ‘Belçika Aydın Haber’e şu açıklamalarda bulundu:

“Ben, 2006 yılında siyasete atılarak, ilk defa girdiğim yerel seçimlerde meclis üyesi olarak Evere belediyesinde hizmete başladım. 6 yıl boyu meclis üyeliğini sürdürdüm. Daha sonra 2012 yılında tekrar aday olup, seçildim. 2014’de başkan yardımcılığına getirildim. 4 sene başkan yardımcılığı yaptım.

14 Ekim 2018’de yapılan bu son seçimlerde oylarımı yükselterek, başkanımız Sayın Rudi Vervoort başta olmak üzere, arkadaşlarımızın destek ve onaylarıyla başkan yardımcılığına getirilerek yemin edip, resmen görevime başladım.

Başkan yardımcısı olarak görev alanlarım ise şunlardan ibarettir. Önceki dönemde de parklar ve lojistikten sorumluydum bu alanlar aynen devam etmekle beraber, yeni olarak lojmanlar, toplumsal mülk yönetimi ile tüm binalardan da sorumlu olacağım. Ben görevlerimden memnunum. Evere halkına sorumluluklarım çerçevesinde 6 yıl daha hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum.”

Başkan yardımcısı Ali İhsan ince sözlerine şu şekilde devam etti: “Beni 3 dönemdir destekleyen tüm Evere halkına teşekkür ediyor, yakınlaşan yılbaşı vesilesiyle de, 2019 yılının tüm Evere sakinleri başta olmak üzere, tüm İnsanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” dedi. 

Evere Belediye Başkan yardımcısı Sayın Ali ihsan İnce’yi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com