KORKMAZER AİLESİ "˜HACI OKTAY KORMAZER' İÇİN MEVLÜT OKUTTU

~~Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetlerinden olan ve rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitiren Hacı Oktay Korkmazer'in 40. günü nedeniyle, Korkmazer ailesi, "˜Birmingham Palace'da mevlüd yemeği verdi.

~~Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetlerinden olan ve rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitiren Hacı Oktay Korkmazer’in 40. günü nedeniyle, Korkmazer ailesi, ‘Birmingham Palace’da mevlüd yemek verdi.

Merhum Oktay korkmezer’in 40 Mevlüd yemeğine katılanlar arasında Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Belediye başkan Yardımcıları Sadık Köksal, Kadir Özkonakçı, Sait Köse, Mehmet Bilge, TÖSED Başkanı Melih Kızavul, TÖSED Başkan Yardımcısı Mehmet  Türköz, TÖSED Onursal Başkanı Yılmaz Özcan, EYAD Eski Başkanı Metin Edeer, Gazeteci Zeynel Lüle, CHP Belçika Birliği Yönetim kurulu Üyeleri, İş dünyası Spor ve sanat camiasından 500’ü aşkın davetli katıldı.

Merhumun kardeşi Mahmut Korkmazer başta olmak üzere, Yavuz Korkmazer, Koray Korkmazer, Kazım Korkmazer, Fuat Korkmazer Mahir Yenilmez ve tüm aile bireyleri davetlileri karşılayarak, başsağlığı dileklerini kabul ettiler.

Yaklaşık 500’ü aşkın yakın davetlinin katıldığı 40 mevlüd’ünde, Diyanet İmamlarından Ömer Bektaş’ın okuduğu Kuran ve ilahiler sonrası tüm davetliler, merhum için fatiha okuyarak, dua ettiler. Merhumu tanıyan akrabası ve yakın arkadaşları merhumun kişiliği hakkında duygu dolu sözlerle kendisini yad ettiler.

Sinevizyon eşliğinde merhumun hayatından kesitlerin sunulduğu anma töreninde, evlatları gözyaşlarını tutamayarak, babalarını ve abilerini özlemle ve rahmetle anacaklarını konuşmalarında vurguladılar.

40 mevlüdüne katılanlar arasında Başkan Emir Kır, Belediye başkan Yardımcıları Sadık Köksal, Kadir Özkonakçı, Sait Köse, Mehmet Bilge, TÖSED Başkanı Melih Kızavul, TÖSED Başkan Yardımcısı Mehmet  Türköz, TÖSED Onursal Başkanı Yılmaz Özcan, EYAD Eski Başkanı Metin Edeer, Gazeteci Zeynel Lüle, CHP Belçika Birliği Yönetim kurulu Üyeleri, İş dünyası Spor ve sanat camiasından 500’ü aşkın davetli katıldı.

Belçika Fenerbahçeliler Derneği Onursal Başkanı Mahmut Korkmazer “Benim abim çok değerli bir şahsiyetti. O Bizim abimizden ziyade arkadaşımız sevecen ve babacan tavırlı biriydi. Ani ayrılışı beni çok etkiledi.  Bugün siz dostlarımızla birlikte onun manevi huzurunda olmaktan dolayı teselli bulmaktayım. Yeri doldurulamayacak bir kişiliği vardı. Kendisine Yüce Allah’tan rahmet evlatları ve ailemize de başsağlığı diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz” dedi.

Okunan dualar ve Fatihalarla program sona erdi.

Belçika Aydın haber olarak Merhum Hacı Oktay Korkmazer’e Yüce Allah’tan rahmet, Korkmazer ailesine de başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com