VATANDAŞLAR "˜AFYONKARAHİSAR PARKHAYAT HASTANESİ' HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

~~Türkiye'nin saygın hastanelerinden olan Afyonkarahisar Park Hayat Hastanesi'nden gelen bir heyet Belçika Türk toplumunu bilgilendirmek amacıyla Belçika'ya geldi.

~~Türkiye’nin saygın hastanelerinden olan Afyonkarahisar Park Hayat Hastanesi’nden gelen bir heyet Belçika Türk toplumunu bilgilendirmek amacıyla Belçika’ya geldi.

Dr. Alev Türe, Hastane Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Neşe Türkarslan ve refakat eden diğer sorumlular Brüksel, Gent başta olmak üzere bir çok yerde hastaneyi ve hizmetlerini anlatmaktalar.

“Belçika kurumlarıyla da anlaşmalı olduklarını, Türkiye’de yapılan tedavi masraflarının anlaşmalı oldukları için Belçika’daki sağlık kuruluşları tarafından ödendiği ve tecrübeli doktorlarla hizmet verdiklerini” açıklayan yetkililer, yaptıkları çalışma ve hizmetlerle ilgili olarak da vatandaşlara broşürler dağıttılar.

Yetkililer Brüksel’de Türk mahallesi diye anılan Schaerbeek Chausse’de Haecht üzerinde bulunan Fatih Camii Lokalinde vatandaşları bilgilendirdiler. Eski Schaerbeek belediye meclis Üyesi Halis Kökten’in de destek verdiği bilgilendirmede yetkililer, vatandaşlarını sorularını cevaplandırarak, kendilerini “ülkemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını” belirterek, vatandaşları hastaneye bilgi için davet ettiler.

Vatandaşların bazıları bilgilendirmeden ve hastanenin bazı hizmetlerinden yararlandıklarını ifade ettiler.

www.belcikaaydinhaber.com