T.C. BRÜKSEL VE ANVERS YENİ BAŞKONSOLOSLARI BELLİ OLDU

T.C. Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle, Brüksel Başkonsolosluğuna Umut Deniz, T.C. Anvers Başkonsolosu Korkut Tufan'ın aile sağlık ve sorunu nedeniyle, ayrılmasından dolayı yerine, Çin'in Guangzhou Başkonsolosu olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası Batu Kesmen atandı.

~~Brüksel ve Anvers başkonsolosluklara atanan yeni isimler belli oldu.

T.C. Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu’nun görev süresinin dolması nedeniyle, Brüksel Başkonsolosluğuna Umut Deniz, T.C. Anvers Başkonsolosu Korkut Tufan’ın aile ve sağlık sorunları nedeniyle, ayrılmasından dolayı yerine, Çin’in Guangzhou Başkonsolosu olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası Batu Kesmen atandı.

Şuan izinde olan Karaoğlu’nun, Eylül ayı başlarında, 1-2 günlüğüne resmi devir teslim işleri için Belçika’ya geleceği açıklandı. Brüksel yeni Başkonsolosu Umut Deniz’in 15 Eylül 2020 tarihi itibari ile görevine başlayacağı bildirildi.

Yeni Anvers Başkonsolosu Batu Kesmen’in 1 Eylül 2020 tarihi itibari ile de göreve resmi olarak başlayacağı bildirildi.

*********************************

Belçika Aydın haber olarak yeni görevlerine başlayacak olan Başkonsoloslarımızı tebrik ediyor, görevlerinde şimdiden başarılar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com