ANDERLECHT’ TÜRKİYE TANITIM GÜNÜ’NDE BULUŞUYORUZ…

Avrupa’nın ve Belçika’nın Başkenti Brüksel/Anderlecht görkemli bir şekilde tanıtılacak olan ‘Türkiye Tanıtım Günü, 10-09-2024 günü gerçekleştirilecektir.

Avrupa’nın ve Belçika’nın Başkenti Brüksel/Anderlecht görkemli bir şekilde tanıtılacak olan ‘Türkiye Tanıtım Günü, 10-09-2024 günü gerçekleştirilecektir.

Brüksel’de hizmet veren ‘Belçika Teke Yöresi Burdurlular Derneği’ Başkanı Gül Avcıkurt, “Biz, Dernek olarak uzun yıllardan beri çeşitli etkinliklerle, hem ilimiz Burdur ve Teke yöresinin kültürel ve turistik yerlerini tanıtmaktayız. Bu yıl düzenleyeceğimiz ‘Türkiye Tanıtım Günü’ etkinliği ile de ‘Güzel ülkemizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerini Belçikalı dostlarımızla da paylaşacağız. Bu etkinliğimizde Anadolu’muza has enstürmanları ve Türküleriyle , Belçika’da bulunan Remzi kurultay, Erdoğan Süer ve Orhan Demir başta olmak üzere sanatçılar,  türküleriyle ‘Türkiye Tanıtım Günü’müze renk katacaklardır. Ayrıca güzel ülkemizden görsel manzara ve resimlerin yer alacağı resim sergi reyonumuz da olacaktır. Etkinlik tüm halka açık olup, ücretsizdir” dedi.

Dernek olarak güzel Ülkemiz Türkiye’nin Avrupa’nın Başkenti Brüksel’de tanıtmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Avcıkurt, “Bu güzel etkinliğimizi 10-09-2024 Salı Günü, Rue Victor Rauteur  104 numarada bulunan ‘Maison Blanche ‘de, saat 14:00-20:00’ye kadar yapacağımız etkinliğimize Belçika’da yaşayan Türk toplumu ve Belçika’da yaşayan tüm dostlarımızı etkinliğimize davet etmekten mutlu olacağız.

İletişim Bilgileri: avcikurtgul@gmail.com

Gsm: 0483 70 81 37