‘THE TOUCH OF LOVE’ DERNEĞİ RESİDENCE MİCHELE HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Brüksel’de hizmet veren ‘The Touch of Love’ (Sevgiye Dokunuş) Derneği Başkanları Hava Alp ve Zeynep Sezer, üyelerle birlikte huzurevi sakinleriyle buluşarak, onlarla hoş vakit geçirdiler.

Brüksel’de hizmet verem STK’lar Brüksel Laeken’de bulunan ‘Résidence Michèle Huzurevi’ndeki yaşlı büyükleri ziyaret etmeye devam etmekteler.

Brüksel’de hizmet veren ‘The Touch of Love’ (Sevgiye Dokunuş) Derneği Başkanları Hava Alp ve Zeynep Sezer, üyelerle birlikte huzurevi sakinleriyle buluşarak, onlarla hoş vakit geçirdiler.

Geleneksel Anadolu giysileriyle ziyarete gelen Dernek heyetini, Huzurevi Sahibi Rodriguez Esther, Huzurevi Müdiresi Gülsüm Yavaş ve Huzurevi çalışanları sıcak bir şekilde karşıladılar.

Belçika ve Türk bayraklarıyla süslenen salonda Türk mutfağından hazırlanan yiyecek ve içeceklerin Huzurevi sakinlerine ikramla başladı. Yemek sonrası, Duayen Sanatçı İsmail Erdoğdu’nun Sazı ve okuduğu Türkülere, Mehmet Gülhan Tef’i ile eşlik etti.

Mini konserde Dernek yöneticileri yöresel Emirdağ türküleri eşliğinde, Huzurevi sakinleriyle birlikte kaşık oyunu oynadılar. Huzurevi’nin yaşlı büyüklerinin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Oyunlara zaman zaman Huzurevi personeli de misafirleriyle birlikte oynayıp, ikramlarda bulundular.

Dernek adına açıklamada bulunan hava Alp ve Zeynep Sezer yaptıkları açıklamalarda ‘Sevgi’nin Dokunuşu’ adlı dernek olarak etkinliklerimizde özellikle yabancı komşu dernekleri ziyaret ederek onlarla ortak etkinliklerde bulunmaktayız. Bu anlamda bugün de bizlere kapılarını sonuna kadar açan ‘Résidence Michèle Huzurevi’ni ziyaret etmekteyiz.

Bu güzel buluşmamızı gerçekleştirmemize izin veren Huzurevi Sahibi Rodriguez Esther’e, Huzurevi Müdiresi Gülsüm Yavaş’a ve personele çok teşekkür ediyoruz. Bu güzel buluşmamızda çaldıkları saz ve türkülerle bizlere hoş vakit geçiren Duayen sanatçı Sayın İsmail Erdoğdu ve Mehmet Gülhan beylere de çok teşekkür ediyoruz” dediler.

‘The Touch of Love’  Derneği yetkililerine ziyaretlerinden dolayı “teşekkür”  eden, Huzurevi Müdiresi Gülsüm Yavaş ise, yaptığı açıklamada : ‘Résidence Michèle Huzurevi’ Sahibi Rodriguez Esther, ve Şahsım adına ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Huzurevi sakinlerimizi düşünerek, onlarla birlikte hoş vakitler geçirmeniz, bizleri ve büyük misafirlerimizi son derece memnun etmiştir. Bu güzel gün için Dernek Başkanları Sayın hava Alp ve Zeynep Sezer ve tüm emeği geçen dernek üyelerine teşekkür ediyoruz.

Ayrıca, bu anlamlı buluşmamızda Sazları ve türküleriyle bizlere eşlik eden Duayen Sanatçı abimiz sayın İsmail Erdoğdu ve Mehmet Gülhan beye, bizleri yalnız bırakmayan Gazeteci Sayın celil Gündoğdu’ya da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

‘Belçika Aydın Haber’ olarak sıcak bir ortamda yaşlı büyüklerin program boyu duydukları heyecan ve mutluluğa şahit olduk. Bu güzel programı hazırlayan ve emeği geçen tüm organizatörlere çok teşekkür ediyoruz. 

www.belcikaaydinhaber.com