Başkan Kır ve Başkonsolos Kırbaşlıoğlu Huzurevini ziyaret ederek, bayram kutladı

T.C. Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır Kurban Bayramı vesilesiyle, Saint Josse belediyesine bağlı olan "˜Anne Sylvie Mouzon Huzurevi'ni ziyaret ederek, burada mukim büyüklerin hal ve hatırlarını sorup kendilerine çeşitli hediyeler takdim ettiler.

T.C. Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır Kurban Bayramı vesilesiyle, Saint Josse belediyesine bağlı olan  ‘Anne Sylvie Mouzon Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada mukim büyüklerin hal ve hatırlarını sorup kendilerine çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Huzurevinde mukim Şükrüye Gökçen, Sultan İzci ve Elmas Yüksel’i odalarında ziyaret eden Başkan Kır ve Başkonsolos Kırbaşlıoğlu, kendilerini takdim ederek, Türk vatandaşı olan büyüklerin ellerinden öperek bayramlarını tebrik ettiler.

Başkonsolos Kırbaşlıoğlu yanında getirmiş olduğu Sarma, Lokma ve hatıra tesbihleri yaşlı büyüklere takdim ederek, onların hal ve hatırlarını sordu.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette CPAS Başkanı Frémal Luc, Animasyon Ekibinden Desutter Carina ve Kültürlerarası Sosyal Danışman Perihan Poyraz’da heyete eşlik ettiler.   

Duygulu anların yaşandığı ziyarette çeşitli uluslara mensup tüm huzurevi sakinleri Başkan ve Başkonsolos’a yakın ilgi ve alaka gösterdiler. Özellikle Türk büyükler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan ve Başkonsolos’un bayramlarını kutlayarak kendilerine, teşekkür ettiler.

Ziyaret sonrası yetkililer Huzurevi sosyal faaliyet alanlarını heyete gezdirerek bilgiler verdiler. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarettin sık sık yapılması dilekleriyle ziyaret programı sona erdi.

www.belcikaaydinhaber.com