FETÖ İLE ASLA İLİŞKİSİ OLMAYANLARI 'FETÖ' İLE YAFTALAMA ALÇAKLIKTIR. Celil GÜNDOĞDU

~Sayın okurlar, Kısa adı (BTMB) Belçika Türkçe Medya Birliği üyelerini 'Fetö'cülükle suçlayan Suat Bezeng imzalı tehdit ve şantaj dolu yazı tamamen gerçek dışıdır. Bu yazı kişinin kendi sitesinde yayınlanmıştır.

~Sayın okurlar,

Kısa adı (BTMB) Belçika Türkçe Medya Birliği üyelerini 'Fetö'cülükle suçlayan Suat Bezeng imzalı tehdit ve şantaj dolu yazı tamamen gerçek dışıdır. Bu yazı kişinin kendi sitesinde yayınlanmıştır.

Bu zat her fırsatta Fetöcülerle birlikte olduğu dönemde, biz Atatürkçülüğümüz ve Cumhuriyetimize olan bağlılığımızla mücadele ediyorduk. Yıllardır paylaşım ve haberlerimizde Atatürkçülük çizgimizden asla taviz vermedik. Biz PKK sempatizanlığı ve Fetö seviciliği asla yapmadık. Hele dumanlı ve karanlık işlerde hiç bulunmadık. Bizi bilen bilir. Yaptığımız haberler ve paylaşımlarımızlada bunun delilidir.

Fetö'den zamanında beslenip bize fetö çamuru atan alçaklar, şunu iyi bilinki bu çamur bize yapışmaz. Bunu iyi bilinki kendi üzerlerindeki pisliği başkasına atma teşebbüsü boşadır. Bu çamur ve alçak iftira bizlere asla yapışmaz.

Belçika Türkçe Medya Birliği'nin tüm üyeleri vatansever, milletseverdir. Kurgu ve senaryo ile vatanseverlik elde etmiş değillerdir. Yıllardan beri ciddi sıkıntılarla ürettikleri eserlerini vatanseverlik ve milletseverlik duygusuyla yapmaktalar. Bizde sarı basın kartını cepe koyup şantaj ve karanlık işlerde uğraşmak yoktur.

Toplumda karanlık işlerin altından çıkan, gizemli ve dumanlı ortamları kendine mekan edinen, mesleğini tehdit olarak kullanan, bu PKK sempatizanı kişi, bir yerlerden edindiği maddi ve manevi desteklerle şimdi de kurduğu 'sanaltv' ile Belçika Türk Toplumunda algı operasyonu başlattı.

Bu kişi, Belçika Türkçe Medya Birliği'nin tüm üyelerini ahlaksız ve şerefsizce 'Fetö'cülükle suçlayıp gündemde kalmanın peşinde olan zavallı birisidir. Bunu kimlerin kurguladığını arkasında hangi karanlık güçlerin olduğunuda tahmin ediyoruz.

Hakkında soruşturma açılıp görevden uzaklaştırılan eski Basın Müşaviri Veysel Filiz'in kendisine sağladığı devletin sarı basın kartını alarak, karanlık emellerinde kullanan bu şahsın, toplumda saygın olan çevreleri kandırıp onları aldatmanın peşinde.

Gazetecilik mesleğini kirleten bu tür zihniyetliler, çamur at yapışmazsa izi kalır mantığıyla hareket etmekteler. Ancak Belçika Türk Toplumu mesleğine saygılı gazetecilerin kim olduğunu çok iyi biliyor.

Ben BTMB Derneğine üye olmaktan gurur duyuyorum. Mesleğine saygılı insanların bir araya gelerek yasal bir oluşumla toplumda saygınlığını kazanan BTMB üyeleri, belliki birilerini rahatsız etmiştir. Ancak tüm karanlık düşüncelilere rağmen bizler aydınlık, toplumsal barışı önceleyen, mesleğine saygılı insanlar olarak yolumuza devam ediyoruz.

Halkımız sanal kahramanları değil, mesleklerinde tüm zorluklara rağmen alandaki gerçek kahramanların kim olduğunu biliyor.