CHP BB 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 21 Nisan Cumartesi günü kutluyor

CHP Belçika Birliği 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı 21 Nisan Cumartesi günü kutluyor CHP Belçika Birliği Kadın Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocukların sunacağı etkinliklerle kutluyor. 21 Nisan Cumartesi günü Avn. Rogier 29, 1030 Schaerbeek adresindeki CHP Belçika Birliği lokalinde kutlayacağımız 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.

CHP Belçika Birliği 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı 21 Nisan Cumartesi günü kutluyor

CHP Belçika Birliği Kadın Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukların sunacağı etkinliklerle kutluyor. 21 Nisan Cumartesi günü Avn. Rogier 29, 1030 Schaerbeek adresindeki  CHP Belçika Birliği lokalinde kutlayacağımız 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.

CHP Belçika Birliği Başkanı Hasan Eryürük ve Kadın Kolları Başkanı Firdevs Selvi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yaptıkları ortak açıklamada “ dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı, vatanımızdan kilometrelerce uzakta yaşayan Türk çocuklarımızın kutlaması için CHP Belçika birliği lokalimizde bir etkinlik organize ettik. Kadın Kollarımızın çabaları ve çocuklarımızın hazırladığı etkinliklerle süslenecek olan bu bayramda, ulu onder Atatürk’ün izinden giderek Belçika’daki çocuklarımıza  verdiğimiz değeri göstermek istiyoruz. Çocukların sunduğu, çocukların şiirleri, şarkıları ve folklor gösterileri ile şenlenecek olan Çocuk Bayramımızda; Kel oğlan ve Nasrettin Hoca skeçleri ile de CHP Halk Tiyatrosu oyuncuları  sürpriz bir gösteri hazırladılar. CHP Belçika Birliği olarak; geleceğimizin büyükleri olan bugünün çocuklarını,  Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkan; adil, halkçı,milli değerlerinin bilincinde, eğitimli birer yuttaş olarak yetişmeleri için tüm çalışmaları yapacağız.  Belçika’daki tüm Türk çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, 21 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz etkinliğimize tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz” dedi.