METİN TÜMBAŞ WATERLOO'DA DEFI PARTİSİ 2. SIRA ADAYI OLDU

~~14 Ekim 2018 günü Belçika'da yapılacak olan Belediye seçimlerine her yıl olduğu gibi, bu yılda Belçika Türk toplumunun genç siyasetçileri çeşitli parti ve başkan listelerinde yer alıyorlar. "TÖSED Onursal Başkanı Yaşar Tümbaş'ın oğlu Metin TÜMBAŞ Belediye seçimlerinde Waterloo şehrinde DEFI partisinin listesinden ikinci sırada adayı oldu.

~~14 Ekim 2018 günü Belçika’da yapılacak olan Belediye seçimlerine her yıl olduğu gibi, bu yılda Belçika Türk toplumunun genç siyasetçileri çeşitli parti ve başkan listelerinde yer alıyorlar.

"TÖSED Onursal Başkanı Yaşar Tümbaş’ın oğlu Metin TÜMBAŞ Belediye seçimlerinde Waterloo şehrinde DEFI partisinin listesinden ikinci sırada adayı oldu.

Waterloo'da spor ve sosyal sahada tanınan Metin Tümbaş gençlerin ve bu muhitte oturan Türk kökenlilerin temsilcisi olacak.

Aday olan Metin Tümbaş, büyük bir uluslararasi sigorta şirketinde çalışmakta ve aynı zamanda ‘kick boxing sporu Koçluğu’ yapmaktadır.

Tümbaş, DEFI partisi genel başkani Olivier Maingain ve Waterloo liste başı Fiorella IEZZI ile birlikte basına görüntü verdi.

Belçika Aydın Haber olarak, Waterloo’da Aday olan Metin Tümbaş’a başarılar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com.