"˜ASPAVA RESTAURANT' TECRÜBELİ USTALARI VE LEZZETLİ YEMEKLERİYLE "˜BRÜKSEL' DE HİZMETE GİRDİ

"˜Aspava Restaurant' Brüksel'de "˜Türk Mahallesi olarak bilinen Schaerbeek, Chaussee de Haecht 89 numarada yeni imajı ve yeni lezzetleriyle hizmete girdi.

~~Belçika Türk toplumunun gençleri yaşadıkları güzel ülke  Belçika’da her sektörde başarılı çalışmalara ve açılışlara imza atmaktalar.
Hemen hemen her sektörde açılış yapan gençler hem kendi işlerini kuruyor, hem işsizlere iş istihdamı yaratıyor, hem de Belçika ekonomisine katkılarda bulunuyorlar.
Horeca alanında da başarılı çalışmalar yapan gençler, Restaurantlarında  Anadolu’ya has lezzetli ürünleriyle de Türk Mutfağının fahri elçiliğini yapmaktalar.
‘Aspava Restaurant’ Brüksel’de ‘Türk Mahallesi olarak bilinen Schaerbeek,  Chaussee de Haecht 89 numarada yeni imajı ve yeni lezzetleriyle hizmete girdi.
İşkadını Handan Mola’nın sahibi olduğu ‘Aspava Restaurant’ “Evinizin rahatlığında” sloganıyla hizmet vermeye başladı. Kısa sürede tecrübeli ekibin lezzetli yemekleriyle gündem oluşturan Restaurant, binbir çeşit kahvaltı başta olmak üzere, Izgara, kebaplar, döner, İskender, pide ve lahmacun çeşitleri, sulu yemekler,  salatalar ve tatlı çeşitleriyle zengin bir menüye sahip.
Müşterilere sıcak ilgi ve alakanın olduğu mekan ailelerin kendi evlerinin rahatlığında dizayn edilmiştir. Müşteriler bir taraftan Anadolu’nun lezzetli yemeklerini yerken, diğer taraftan da relaks bir ortamda yemek sonrası, çaylarını yudumlayarak, hoş saatler geçirmekteler.
Ailece ziyaret edildiği gibi konuklarınızı ve geniş aile ve iş toplantılarınız içinde ideal olan mekanı ziyaret etmenizde yarar var. Bir girdiğinizde lezzet alışkanlığı sizleri bir daha ziyarete teşvik edecektir. Söylemesi bizden takdir sizden. Rezervasyoni tel: 02 445 87 86  İşyeri hergün sabah 08:00'den akşam 23:00'e kadar açıktır.
Belçika Aydin haber olarak, Brüksel’e böylesi güzel bir mekan kazandıran İşkadını Handan Mola’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. www.belcikaaydinhaber.com