"˜RUTİN TADLARA PAYDOS. YENİ BİR TAD OLAN 'CHITIR CHICKEN' İLE AĞZINIZIN TADI DEĞİŞECEK.

Makfry Group Avrupa Koordinatörü A. Erdinç Ertan ve Altat Şirket sahibi İsmail Yörükoğlu desteği ile genç işadamları Ali Kızıldağ ve Ali Yavuz'un Chaussee de Haecht 209, 1030 Brüksel/Schaerbeek'de hizmete soktukları "˜CHICKEN CHITIR' otantik dekoru, yeni bir tad ile kısa bir sürede hizmete girmesine rağmen, Brüksellilerin takdirini topladı.

~~Dünya markası olma yolunda olan ve bir çok ülkede zincir oluşturan ‘Chicken Chıtır’ Avrupa ve Belçika’nın başkenti Brüksel/Schaerbeek’de hizmete girdi.

Makfry Group Avrupa Koordinatörü A. Erdinç Ertan ve Altat Şirket sahibi İsmail Yörükoğlu desteği ile genç işadamları Ali Kızıldağ ve Ali Yavuz’un Chaussee de Haecht 209, 1030 Brüksel/Schaerbeek’de hizmete soktukları ‘CHICKEN CHITIR’ otantik dekoru, yeni bir tad ile kısa bir sürede hizmete girmesine rağmen, Brüksellilerin takdirini topladı.

Brükselliler yeni bir lezzet ve otantik bir mekana kavuşmanın sevincini yaşarken, mekan sahipleri ise Brükselilere güzel bir hizmet sunmanın mutluluğunu akraba dostları ve müşterileriyle yaşamaktalar.

Çok güzel ve lezzetli çıtır çıtır ürünler hem çok lezzetli, hem de her ekonomiye uygun ürünlerdir.

Sizler bir taraftan otantik ve sevgi dolu bir hizmetle sunulan yiyecekleri tadarken, diğer taraftan da otantik bir ortamda bulunmakla, rutin bir yaşantıdan farklı bir atmosferi teneffüs etmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

Ya mekanda, yada siparişlerinizi yaparak, kendi evinizde tadabileceğiniz ürünler, son derece hijyenik bir ortamda sizlere sunulmakta. Sipariş tel: 02 742 08 20  Gsm:  0476 528 577

Bu güzel mekanı bizlere kazandıran genç işadamlarımız Ali Kızıldağ ve Ali Yavuz’u tebrik ediyor, yeni mekanlarında başarılar ve bereketli satışlar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com