"BABA OCAĞI"NDA İMZA GÜNÜ

~~Gazeteci/yazar Fikret Aydemir, Belçika'da ilk kez kayıt olduğu belediye olan Heusden-Zolder Belediye Başkanı Mario Borremans tarafından kabul edildi.

~~Gazeteci/yazar Fikret Aydemir, Belçika’da ilk kez kayıt olduğu belediye olan Heusden-Zolder Belediye Başkanı Mario Borremans tarafından kabul edildi.

“Hayata Dair Bi’kaç Satır” kitabını Başkan Borremans’a takdim eden Fikret Aydemir, “İlk kitabımı 1978 yılında ilk kayıtlı olduğum belediyenin başkanına sunmak gurur verici. Başkan Borremans ile kahve içip hayata dair konuştuk. Kendisini Cumartesi günü Heusden-Zolder’de düzenlenecek olan imza günüme davet ettim. Gösterdiği yakın ilgi ve alakaya müteşikkirim” dedi.

İnkılap Yayınlarından çıkan “Hayata Dair Bi’kaç Satır” kitabının imza günlerine devam eden Fikret Aydemir, önümüzdeki Cuma günü Gent’te Cumartesi günü ise “baba ocağı” diye nitelendirdiği Heusden-Zolder’de imza günü düzenliyor. Cuma akşamı Gent’te Demokratik Halk Kültür Derneği’nin (DHKD) düzenlediği imza günü Het Muzikantenhuis’de okurlarıyla buluşacak. Fikret Aydemir, Cumartesi günü öğleden sonra ise ailesinin yaşadığı Heusden-Zolder’de faaliyet gösteren Anadolu Sahnesi’nde imza günüyle “baba ocağı”nda olacak.