AZERBAYCAN BELÇİKA DOSTLUK CEMİYETİ BAŞKANI AYHAN DEMİRCİ'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ...

Güzel Ülkemizde bulunan Ayhan Başkan topladığı ve organize ettiği yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Güzel Ülkemizde bulunan Ayhan Başkan topladığı ve organize ettiği yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Belçika'nın saygın Sivil Toplum kuruluşlarından olan 'Azerbaycan-Belçika dostluk Cemiyeti Başkanı Ayhan Demirci Türkiye'de görüşmeleri zamanında alınan yurt dışı uçuşların durdurulması nedeniyle güzel ülkemiz Türkiye'de kalmıştı. Bu süreç içerisinde boş kalmama ve yardıma muhtaç vatandaşlara destek ve katkı amaçlı yaptığı çalışmalarla, içlerinde öğrencilerinde bulunduğu 100 aileye yardım ulaştırdı.

Başkan Demirci, yeğeni Yunuscan ile birlikte Antalya/Kepez'de arkadaşlarının tesbitleriyle belirledikleri ihtiyaç sahiplerine birebir ulaştırmaktalar.

 Başkan Ayhan Demirci, "Belçika'ya dönemeyince, burada eli kolu bağlı oturmamak, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek için kendi akraba, arkadaş ve Ham belediyesi Integrasi gurubu gönüllülerinin  desteğiyle bir kampanya başlatarak, ayni yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaitırmaktayız. Bu yardım kampanyamıza maddi ve manevi katkılarda bulunan tüm can dost arkadaşlarıma Ham belediyesi Integrasi gurubu gönüllülerine çok teşekkür ediyorum. Şu ana kadar aralarında öğrencilerinde bulunduğu 100 aileye yardım bağışında bulundık ve bulunmaya da devam ediyoruz" dedi.