SAİIN JOSSE VE SCHAERBEEK BRADERIE'SİNE İLGİ BÜYÜKTÜ

Saint Josse ve Schaerbeek Braderi'sine ilgi hayli büyüktü. Havanın açık olması ve Saint Josse ve Schaerbeek esnaflarının ortak kurdukları stantlar ve sergilerde renkli görüntüler yaşandı. Vatandaşlar bir taraftan keyifle alışverişlerini yaparlarken, diğer taraftan da bando eşliğindeki müzikli şölenleri izlemenin keyfini yaşadılar.

Saint Josse ve Schaerbeek Braderi'sine ilgi hayli büyüktü. Havanın açık olması ve Saint Josse ve Schaerbeek esnaflarının ortak kurdukları stantlar ve sergilerde renkli görüntüler yaşandı.
Vatandaşlar bir taraftan keyifle alışverişlerini yaparlarken, diğer taraftan da bando eşliğindeki müzikli şölenleri izlemenin keyfini yaşadılar.

Sint josse ve Schaerbeek'deki siyasilerinde büyük ilgi duyduğu Braderie'de vatandaşlarla, siyasiler zaman zaman sohbet imkanıda buldular. Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır ve Başkan Yardımcıları Bando eşliğinde oluşturdukları kortejle, vatandaşları selamlayıp, esnafları tebrik ettiler.

Başijkan Kır kimi zaman köfte yaptı, kimi zamanda Türk kahvesi yaparak davetlilere ikram etti.

Bayram havasında geçen Braderie'de, Esnafların yüzü güldü adeta. Vatanedaşlar tüm stantlara büyük ilgi göstererek alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

www.belcikaaydinhaber.com