TADIM BELÇİKA DİSTRİBÜTÖRÜ (TAN TAN) SRL ŞİRKETİ GENEL KOORDİNATÖRÜ ERKAN AĞIRKAYA: " AVRUPA STANDARTLARINDAKİ KALİTELİ ÜRÜNLERİ BELÇİKALILARLA BULUŞTURMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ "

Belçika Türk toplumundaki genç işadamlarımız Belçika'da açmış oldukları işletmelerle kendilerinden söz ettirmeye devam etmekteler.

Belçika Türk toplumundaki genç işadamlarımız Belçika'da açmış oldukları işletmelerle kendilerinden söz ettirmeye devam etmekteler.

Belçika Ekonomi siyasi otoritelerinin de takdirle takip ettikleri Belçikalı genç Türklerin İşadamları, bir taraftan kendi işletmelerini kurmakta, bir taraftan da kurdukları işletmelerde onlarca insana istihdam yaratmaktalar. 

Her geçen gün farklı sektörlerde  tüm olumsuz şartlara rağmen cesaretle iş yeri açan Türk kökenli müteşebbis ruhlu genç İşadamlarımız edindikleri tecrübelerle kurdukları işyerlerinde hem kendileri kazanmakta, hem de ödedikleri vergilerle, Belçika ekonomisine büyük katkı sunmaktalar.

Belçika Türk toplumunda rol model olan Genç işadamı Ali Ağırkaya, Belçika'da Kuruyemiş alanında Avrupa'nın en tanınmış 'Tadım Ürünleri'nin Belçika Genel Distribütörlüğünü alarak, Belçika'nın en büyüğü olan ve Brüksel Halinde bulunan 'Tadım Tan Tan Srl' toptan mağazasında 'Tadım ve bir çok ünlü marka ürünlerini 'Belçika esnaflarıyla buluşturmakta.
 Ali Ağırkaya'nın kurduğu Tadım (Tan Tan) Ürünleri Mağazasındaki tüm işleri ve satış sorumluluğunu ise, kardeşi Genel Koordinatör Erkan Ağırkaya yürütmekte. Belçika Tadım (Tan tan Srl) Genel Koordinatörü Ağırkaya, kendisi ve çalışmaları hakkında dergimize şu açıklamalarda bulundu: “Ben aslen Iğdır doğumlu olup, İlk ve Orta eğitimimi aldıktan sonra, Iğdır Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun oldum. 1994 yılında, genç yaşta Belçika'ya geldim. Buraya geldikten sonra, bir müddet dil kurslarına gittim. Bir taraftan dil eğitimi alırken, diğer taraftan da çeşitli sektörlerde çalışma imkanı buldum. 

Daha sonra Abim Ali Ağırkaya tarafından 2002 yılında kurulan ve aile şirketimiz olan 'Tadım Kuruyemiş' üzerine iş yapan şirketimizde çalışmaya başladım. Bu arada değerli Abime bize sunduğu bu güzel imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum. 

TADIM BELÇİKA DİSTRİBÜTÖRÜ (TAN TAN) SRL ŞİRKETİ GENEL KOORDİNATÖRÜ ERKAN AĞIRKAYA: “ BELÇİKA TADIM OLARAK 20 YILI AŞKINDIR HİZMET VERMEKTEYİZ ”  

Tadım, daha sonra 'Tadım Tan Tan Srl' olarak devam etti. Tadım şirketimiz yaklaşık 20 yıldan beri kuruludur. Avrupa'nın en ünlü kuruyemiş ürünleri olan 'Tadım'ın aynı zamanda 'Belçika Distiribütörlüğü'nü de yapmaktayız.

İki yıldan beri Belçika'nın en büyük Hali olan 'Brüksel Hali'nde Tadım ürünleri başta olmak üzere bir çok ünlü markalarında ürünlerini pazarlamaktayız. Bu halde iş kurmamız da bizlere yardımcı olan Hal Müdürü ve Brüksel Milletvekilimiz Sayın Şevket Temiz beye ve mesai arkadaşlarına da bizlerle birlikte, tüm 'Mabru Hal esnafına' gösterdikleri yakın ilgi ve alakaya da çok teşekkür ediyoruz.

Belçika başta olmak üzere Almanya, Hollanda, Türkiye ve bir çok Avrupa ülkesinden temin ettiğimiz kaliteli ürünleri, ekonomik fiyatlarla esnaflarımıza ulaştırmaktayız. İş disiplinimiz ve kaliteli ürünlerimizle 20 yıldan beri esnaflarımızla içli dışlı olmanın ve birlikte büyümenin, mutluluğunu paylaşmaktayız. Bu vesileyle, tüm müşteri kardeş ve abilerimize de Tadım ve diğer marka ürünlerimizi tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ben genç bir İşadamı olarak gen kardeşlerime acizane tavsiyem öncelikle imkanları dahilinde okuyarak muhakkak diploma sahibi olsunlar, iş kursalar bile diploma sahibi olup, tecrübeleri ve alanları dahilinde işlerini kursunlar. İş'teki başarı, kalite, disiplin ve sabır'dır. Müteşebbis ruhlu gençlerimiz, Yasal kurallar dahilinde işlerini kursunlar. Burada eğitim ve iş imkanı anlamında büyük bir potansiyel var gençlerimiz mutlaka bu potansiyellerden yararlansınlar. İşsizliğe (Şomaja) kalma psikolojisi insanın başarısını ve maharetini engelleyen bir durumdur. Gençlerimiz ufuklarını geniş tutsunlar. 

Kuracakları ve edinecekleri mesleklerle kariyer sahibi bireyler olarak hem kendi toplumlarını hem de Belçika'daki diğer toplumlarına katma değer katan bireyler olarak, geleceklerini dizayn etsinler. Kendini geliştirmiş eğitimli ve rol model örnek olacak olan gençler, davranışları ve çalışmalarıyla gelecek nesillere de olumlu örnekler olarak tarihe geçeceklerdir.
Ekonomik anlamda yapılan işlerde yasal kurallara uyum başarı ve büyümenin ruhsatıdır. Ekonomi alanında yapılan çalışmalarda kişi hem kendisi kazanır, hem de ülkenin kazanmasına katkı sunar. Bu durumda kişinin vicdanını rahatlatır. 

İşadamı bilmeli ki, kazancından ödediği vergi kendisi ve topluma hizmet olarak dönecektir. Bu anlayışa ilkeli ve dürüst çalışmalıdır, en büyük yatırım 'dürüstlük' diye düşünüyorum” dedi.