‘GARGARA BISTRO&MORE’ ADLI NOSTALJİ MEKANIN AÇILIŞINA İLGİ HAYLİ BÜYÜKTÜ

Belçika’da Yaşayan Türk kökenli genç işadamları ve işkadınlarının her geçen gün yeni bir işyeri açılışları dikkat çekmekte. Belçika’da yaşayan Türk gençlerinin müteşebbis ruhu Belçikalı idare ve ekonomi çevrelerince de takdirle karşılanmakta.

Belçika Türk toplumunun yakından tanıdığı ‘Radyo GAR kurucusu ve program yapımcısı Zana Eminli Acar ve Gezi Organizatörü ve İşkadını Tülay Aktaş, Chaussee de Helmet 328, 1030 Schaerbeek adresinde bulunan ‘Gargara Bistro & More’ adlı güzel mekanın açmanın mutluluğunu aileleri ve dostları ve davetlileriyle paylaştılar.

Son derece nostaljik, mizahsen ve kültürel görsel zenginliklerle dizayn edilen mekanın dekoru, tüm davetlilerin takdiriyle karşılandı. Alanında yeni bir bakış açısıyla hizmet verecek olan mekanda, bir taraftan lezzeti yemek ve içeceklerle hoş vakit geçirirken, diğer taraftan da kültürel ve sanatsal etkinliklerle de unutulmaz anılar yaşayacaksınız. Bu güzel mekanda buluşmak, sizlerde huzur ve mutluluk adına bağımlılık yaratabilir diye düşünüyoruz.

Kalabalık davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen görkemli açılışa, Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Brüksel ve Wallonnie Milletvekili Sadık Köksal, Brüksel Milletvekili ve Mabru Müdürü Şevket Temiz, Brüksel Milletvekili İbrahim Dönmez, Saint Josse Belediye Başkan Yardımcısı Philippe Boiteke, Meclis Üyeleri Filiz Güles, Emel Köse, Sefa Akyol, Yusuf Yıldız, Schaerbeek Belediyesi eski Başkan Yardımcısı  Sait Köse, STK Temsilcileri, Sanatçılar ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Açılış kurdelasını Başkan Emir Kır ve siyasilerle birlikte hayırlı olsun dilekleriyle kesen İşkadını Tülay Aktaş ve Program Yapımcısı Zana Eminli Acar yaptıkları açıklamalarda, Belçika Türk Toplumuyla işlerimiz ve yayınlarımızla birlikteydik. Ancak kucaklaşmak, dayanışmak ve birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirme adına tüm sevdiklerimizle bir arada olabilmek için ‘Gargara Bistro&More adlı  bu güzel mekanı hizmete açtık. Tüm toplumumuza hayırlı olsun. Bu akşam açılışımıza ilginin düşündüğümüzden daha da fazla olduğunu girmekten dolayı çok mutluyuz.

Burası salt yeme içme mekanı ötesinde yemek ve içeceklerle birlikte sanatsal ve kültürel etkinliklerle de gözde bir mekan olacağına inanıyoruz. Mekanımız 150 metrekare olup, her türlü özel ve resmi toplantılara da rezervasyonlar dahilinde ev sahipliği yapabilecektir. Bugün bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak gösterdiğiniz bu güzel ve özel ilginize teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz” dediler.

Belçika Aydın Haber olarak bu güzel mekanı Brüksel’de yaşayan Belçika Türk Toplumuna kazandıran, Sayın İş kadını Tülay Aktaş ve Radyo Gar kurucusu ve program yapımcısı Sayın Zana Eminli Acar’ı tebrik ediyor, mekanlarının hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com