BİLAL CHICKEN BV BRÜKSEL TEMSİLCİLİĞİ AÇILIŞINI YAPTI

20 milyon euroluk ciro sahibi, "¹Bilal Chicken BV"º Hollanda merkezli bir şirket olup, Avrupa'nın değişik ülkelerine her gün tonlarca tavuk ürünleri ihraç etmekte. Şirket Belçika'daki müşterilerine daha seri şekilde ulaşabilmek için Brüksel Temsilciliğini oluşturdu.

Avrupa Türk Toplumunun bağrından çıkan genç işadamlarımızın başarılı yatırım ve çalışmaları göz doldurmaya devam ediyor. 

1960’lı yıllarda ülkemizden Avrupa’ya göç eden büyüklerimizin evlat ve torunları bu gün Avrupa’nın değişik ülkelerinde her alanda başarılarına başarı katarak, hızla yükselmekteler. 

Genç Avrupalı Türkler, başarılı çalışmalarıyla bulundukları ülkelere uyum sağlayarak siyasal, hukuk, sağlık, sanat, spor  ve ekonomi alanında büyük katkılar sağlamaktalar.

1989 yılında Hollanda’da Helal tavukçuluk sektörüne giren ‹Bilal Chicken BV› bu gün Hollanda’nın ilk 150 firması içerisinde yer almakta. Hollanda’nın parlayan yılşsızı şirket Avrupa geneline ürünlerini pazarlamanın mutluluğunu yaşamakta.

20 milyon euroluk ciro sahibi, ‹Bilal Chicken BV› Hollanda merkezli bir şirket olup, Avrupa’nın değişik ülkelerine her gün tonlarca tavuk ürünleri ihraç etmekte. Şirket Belçika’daki müşterilerine daha seri şekilde ulaşabilmek için Brüksel Temsilciliğini oluşturdu.

Bilal Chicken›in Brüksel Temsilciliği Ömer Karaoğlu’na emanet edildi. Anvers’te bulunan ‹Bilal Chicken Bv’nin Belçika Temsilcilik merkezinin açılış kurdelasını T.C. Anvers Başkonsolosu Metin Ergin, Hollanda ‹Bilal Chicken BV› Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çakır, Temsilci Ömer Karaoğlu, Mehmet Karaoğlu, Yunus Karaoğlu dualar eşliğinde birlikte kestiler.

Başkonsolos Metin Ergin yaptığı selamlama konuşmasında «Hollanda’dan Belçika’ya gelerek, burada Temsilcilik açan ‹Bilal Chicken Bv›yi kutluyor, Bilal Çakır ve Ömer Karaoğlu’na yapacakları çalışmalarında başarılar diliyorum. Vatandaşımız olan genç İşadamlarımızın bulundukları ülke ekonomilerine yaptıkları katkılardan ve çalışmalardan dolayı, bizler de mutlu oluyoruz» dedi.

Bilal Çakır, «1989 yılında Hollanda’da kurduğumuz 27 yıldır kaliteli hizmetimiz ve müşterilerimizin ürünlerimize olan güveni ile istikrarlı bir şekilde büyüyerek, bu günlere kadar geldik. 20 milyonu bulan ciromuzla Hollanda’da ilk 150 firma içerisinde yer almanın gururunu yaşıyoruz. Bizlerin büyümesinde müşterilerimizin bizlere olan güvenine çok teşekkür ediyoruz. Bugün Belçika Temsilciliğimizin açılışını onurlandıran Başkonsolosumuz Sayın metin Ergin ve siz davetlilerimize çok teşekkür ediyoruz» dedi.

Bilal Chicken ürünleri Temsilci Ömer Karaoğlu yaptıkları konuşmada: «Sayın Başkonsolosum ve değerli davetlilerimiz, bugün burada açılışını yapacağımız, ‹Bilal Chicken Bv’nin Temsilcilik Merkezi’nin açılışını onurlandırmanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. 

Bizler Avrupa ve dünya markası olan ve Avrupa’da alanında ilk olan ve helal ürünleriyle piyasada 27 yıldan beri hizmet veren ‹Bilal Chicken›in Brüksel Temsilciliği’nin bize emanet edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler yıllardır Belçika’da iş yapmaktayız. 

Edindiğimiz tecrübelerle yıllık 2 milyon euroluk ciro hesabıyla çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah bu çalışmamız Belçika ve toplumumuza hayırlı olur. 
Bizler üzerinde yaşadığımız güzel Belçika’da böysei güzel bir çalışmaya imza atmaktan onur duyuyoruz» dedi.

Açılış kurdelasının kesilmesi ve konuşmaların ardından verilen resepsiyonla açılış programı sonuçlandı.

www.belcikaaydinhaber.com