Göztepe yeniden Süper Lig'te!

Antalya'da Eskişehirspor ile Spor Toto Süper Lig'e çıkış maçında karşılaşan Göztepe, kıran kırana verdiği mücadele sonucunda penaltılarla kazandı ve Süper Lig biletini kaptı.

~~Antalya’da Eskişehirspor ile Spor Toto Süper Lig’e çıkış maçında karşılaşan Göztepe, kıran kırana verdiği mücadele sonucunda penaltılarla kazandı ve Süper Lig biletini kaptı.

~~TFF 1. Lig play-off mücadelesinde Eskişehirspor ile Göztepe takımları Süper Lig’in son bileti için kıyasıya yarıştılar. Normal süresi 1-1 biten mücadeleyi Göztepe penaltı atışlarında 3-2 kazanarak Süper Lig bileti aldı.Sarı-kırmızılı takımda 14 yıllık hasret son buldu. 2003 yılında Süper Lig’den düşen sarı-kırmızılı takım, uzun bir aranın ardından Süper Lig’e çıkmanın sevincini yaşadı. Göztepe 2017-18 sezonunda İzmir’i Süper Lig’de temsil eden tek takım olacak.Es-Es’in golünü 53. dakikada Chico Ofoedu kaydetti. Göztepe’de Jahovic 90+5’te skoru eşitledi. Maçın 120 dakikası 1-1’lik eşitlikle geçildi. Penaltı atışlarında 3-2 üstünlük sağlayan Göztepe zafere ulaştı. Sivasspor ve Yeni Malatyaspor’un ardından Süper Lig’e son katılan takım Göztepe oldu.