TÖSED ESKİ BAŞKANI YAŞAR TÜMBAŞ'TAN BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR MESAJI

TÖSED Eski Başkanı Yaşar Tümbaş yapılan genel kurul sonrası tüzük gereği yaptığı başkanlık görevinin sonlandığını belirterek, yeni görev alan yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, basın mensuplarına da görevi boyu verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Sayın Tümbaş'ın mesajını sizlerle paylaşıyoruz.

TÖSED Eski Başkanı Yaşar Tümbaş yapılan genel kurul sonrası tüzük gereği yaptığı başkanlık görevinin sonlandığını belirterek, yeni görev alan yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, basın mensuplarına da görevi boyu verdikleri destekten dolayı teşekkür  etti.

Sayın Tümbaş'ın mesajını sizlerle paylaşıyoruz.

~~SIZE DE TESEKKÜR !

Değerli basın mensubu

22 Şubat 2018 akşamı yapilan Genel kurul toplantisi sonucu 4 yıldır yönettiğim TÖSED-BusinessTürk derneği baskanlığım tüzük gereği sona ermistir.

Bu zaman içinde sahsima ve temsil ettigim TÖSED’e gerek haber yazılarınızla, gerek yorumlarınızla ve gerekse etkinliklerimize katılarak destek verdiniz.Sizlerin sayesinde  Derneğimiz daha iyi tanındı .

Bir STK için iletişim çok önemlidir. Bunun da baş taşıyıcısı basındır bir bakıma.

Bundan sonra da gayet tabii  kurucu başkanı olduğum TÖSED ile gönül iliskilerim devam edecektir. Çünkü bu derneğin misyonu hem Belçika Türk toplumunu olumlu yönleriyle tanıtmak ,hem de Türkiye imajini yükseltici faaliyetler düzenlemektir.TÖSED bu misyonu hakkıyla yerine getirecek değerlere sahiptir.Buna da çok ihtiyacımız vardır  bugün.

Tüm bu desteğiniz için sizlere çok müteşekkirim.

Tekrar sağolun varolun… Başarılar dileklerimle,sevgiler sunarım.

Yasar Tümbaş