'HUSS ERKEK GİYİM MAĞAZASI' DUALARLA AÇILDI

Brüksel Schaerbeek'de bulunan Chaussee de Louvain 388'de açılışı yapılan "˜HUSS Erkek Giyim Mağazası' marka ürünlerini ekonomik fiyatlarla pazarlamakta.

Belçika Türk toplumunun genç işadamları,  Pandemi ortamında bile açılışlarına devam ederek, Belçika Ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyorlar.

Dedelerinin geldikleri ilk yıllarda beden gücüyle Belçika ekonomisine katkıda bulunan gençler hem kendi geleceklerini hem de yaşadıkları güzel ülke Belçika ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla dünyanın başına bela olan Covid-19 hastalığı ve Pandemi ortamına rağmen açılışlarına devam ediyorlar.

Belçikalı yetkililerinde çok memnun olduğu açılışlar moral açılışından da çok anlamlı olmakta. Gençlerimizin bu başarılı çalışmaları toplumumuzu da gururlandırmakta.

Brüksel Schaerbeek’de bulunan Chaussee de Louvain 388’de açılışı yapılan ‘HUSS Erkek Giyim Mağazası’ marka ürünlerini ekonomik fiyatlarla pazarlamakta.

Pandemi ortamı nedeniyle maske ve mesafe korunarak, dualar ve hayırlı olsun dilekleriyle açılan ‘Huss Erkek Giyim Mağazası’nın sahibi Genç İşadamı  Hüseyin Erdem, ailesi ve akrabalarıyla birlikte işletmesini açmanın mutluluğunu yaşadı.

Genç işadamı Hüseyin Erdem ‘Belçika Aydın Haber’e şu açıklamalarda bulundu: “Bugün hayalimiz olan mağazamızın açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Hem kendi geleceğim hem de üzerinde yaşadığım güzel ülke Belçika ekonomisine az da olsa katkıda bulunma adına bu mağazamızı hizmete soktuk.

Takdir edersiniz ki, dünya Pandemi ortamında son derece sıkıntılı bir dönem geçirmekte. Tam da bu dönemde tüm cesaretimizi toplayarak, güzel bir erkek giyim mağazasını Schaerbeek’e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mağazamızın adı ‘HUSS Erkek Giyim mağazası’ olup ürünlerimiz, Türkiye, İtalyan ve diğer Avrupa markalarından oluşmakta. Genç ve orta yaş erkeklerin ayakkabıdan kostüme, gömlekten Pantolon ve tüm giyim çeşitleri bulunmakta. Özellikle gençlerin tarzını biliyoruz. Markalı ürünlerimizi onlara ekonomik fiyatlarla pazarlayarak, onların mutluluklarına katkılarda bulunmaktayız.

Müşterilerimiz bizzat mağazamıza gelerek ürünlerimizi görebilirler. Bunun yanında sosyal medya hesaplarımızdan da müşterilerimize ulaşacağız. Mağazamızın açılışında beni yalnız bırakmayan Ailem ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum. Mağazamız toplumumuza hayırlı olsun” dedi.

‘Belçika Aydın Haber’ olarak biz de Genç İşadamı Hüseyin Erdem’e sonsuz başarı ve bereketli satışlar diliyoruz.   www.belcikaaydinhaber.com