SP BURSA MİLLETVEKİLİ MEHMET ATMACA BELÇİKA YEREL TÜRK BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Saadet Partisi vekilleri Avrupa'daki seçmenleri, vatandaşlarla buluşma ve onların sorunlarını dinleme adına Avrupa başta olmak üzere yurt dışındaki temsilciliklerini ziyaret etmekteler.

Saadet Partisi vekilleri Avrupa'daki seçmenleri, vatandaşlarla buluşma ve onların sorunlarını dinleme adına Avrupa başta olmak üzere yurt dışındaki temsilciliklerini ziyaret etmekteler.

Bu bağlamda TBMM 28. Dönem Saadet Partisi Bursa Milletvekili ve GİK üyesi Mehmet Atmaca, Belçika ziyareti esnasında, Brüksel Saadet Partisi Temsilcisi Başkanı Hasan Yavuz Uzun'un organizasyonuyla, Temsilcilik salonunda Belçika'da Türkçe hizmet veren medya mensuplarıyla bir araya gelerek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Mehmet Atmaca'nın Basın buluşmasına, Saadet Partisi Brüksel Bölge Temsilciliği Başkanı Hasan Yavuz Uzun'un Saadet Partisi Avrupa Seçim İşleri Başkanı Safa Şenel, Saadet Partisi Brüksel Bölgesi Halkla İlişkiler ve STK Başkanı Muharrem Bozçal, Saadet Partili vatandaşlar katıldı. 

Basın mensuplarını dinleyerek, soruları samimi bir şekilde açıklayan Milletvekili Atmaca, Genel merkezin aldığı kararlar çerçevesinde yurtdışındaki partili partisiz vatandaşlarımızı ziyaret ederek, kendilerinin sorunlarının bire bir dinlemek için diğer arkadaşlarımızla beraber yurt dışındayız.

Toplumumuzun gözü kulağı olan siz değerli basın mensuplarımızın anlattığınız sıkıntıları çok üzücü. Sizler kendi imkanlarınızla aslında bir kamu hizmeti vermektesiniz. 

Ülkemiz yöneticilerinin sizlerin sorunlarına karşı kayıtsız kalmamaları gerek. fedekarlığa dayanan hizmetleriniz takdire şayan olmakla beraber, maddi ve manevi olarak desteklenmeniz gerektiğini samimi bir şekilde ifade etmek istiyorum.

Görüştüğümüz vatandaşlar bazı sorunları karşısında yalnız bırakıldıklarını, sorunlarının çözümünde idarecilerin yetersiz kaldıklarını ifade ettiler.

Bu sorunların çözümsüzlüğünde ‹Ya bendensin, Ya değilsin› gibi ayrıştırıcı bir politikanın etkisi olduğunu düşünüyorum. Oysaki seçilmiş olan Yönetim kadrosu hem ülkemizde hem de ülke dışındaki vatandaşlarına eşit şartlarda ayrım gözetmeksizin hizmet verebilmeli. Biz Saadet partisi olarak birlik, beraberlik ve eşit şartlarda bir yönetimden yanayız. Bu anlamda genel Başkanımızın talimatı ve Parti programımızda düzenlemeler de zaten var» dedi.

Kahvaltılı Basın toplantısına katılan Basın mensuplarına teşekkür eden Milletvekili Atmaca, sizlerin aktardıkları sorunları TBMM›in de dile getirerek, önerge vereceklerinin altını çizerek, toplantıyı sonlandırdı.