'THE TOUCH OF LOVE ACEDEMY DERNEĞİ’ KAHVALTILI YARDIM ETKİNLİĞİYLE ‘KİMSEZİZ ÇOCUKLARA’ DOKUNDU

Brüksel’de hizmet veren yararlı çalışmalarıyla ve kişisel gelişim ile ilgili etkinliklerle göz dolduran ‘The Touch of Love Academy (Aşkın Dokunuşu), Turkish Lady ve St Josse belediyesinin desteğiyle, yardım amaçlı kahvaltı etkinliğine imza attı.

Brüksel’de hizmet veren yararlı çalışmalarıyla ve kişisel gelişim ile ilgili etkinliklerle göz dolduran ‘The Touch of Love Academy (Aşkın Dokunuşu), Turkish Lady ve St Josse belediyesinin desteğiyle, yardım amaçlı kahvaltı etkinliğine imza attı.

Brüksel’in gözde mekanlarından Tekince Kebap ‘Kahvaltı Salonun’da, ‘Viva for Life VivaCité (RTBF in fransız kanalı)’ proje sponsorluğunda gerçekleştirilen kahvaltıda Başkan Hava Alp ve Sekreter Zeynep Penyez Sezer davetlilerini sıcak bir şekilde ağırladı.

Kahvaltı programına Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Döne Sönmez, Turkish Lady Derneği Başkanı Derya Alic, T.C. Kültür Bakanlığınca tanınan Halk Şairi Kamil Sayın, Sosyal Danışan Mutlu Cengiz, ‘The touch of Love Akademy ’ (Aşkın Dokunuşu) derneği üyeleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Sıcak bir ortamda yapılan kahvaltıda davetliler, bir taraftan kahvaltı yaparken, diğer taraftan da yardım amaçlı etkinliğe katkıda bulunmanın huzurunu yaşadılar.

Başkan Hava Alp ve Dernek Yönetim Kurulundan Zeynep Penyez Sezer yaptıkları selamlama konuşmasında, derneğin amaçlarını ve etkinlik konnusunda açıklamalar yaparak, Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Turkish Lady Başkanı Derya Alıc, Meclis Üyesi Döne Sönmez, Sosyal Danışman Mutlu Cengiz, ‘Viva for Life VivaCité’ yetkililerine ve tüm katılımcılara destekleri ve katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Emir Kır ise, yaptığı selamlama konuşmasında: “ Belçika Türk toplumuna mensup kadınlarımızın kurmuş oldukları dernekleriyle, bu gibi sosyal, kültürel ve dayanışma anlamındaki çalışmalarını çok önemsiyorum. ‘The Touch of Love Academy' (Aşkın Dokunuşu) adlı derneğin bu güzel etkinliğinden dolayı Başkan Sayın Hava Alp ve Zeynep Penyez Sever, şahsında yönetim kuruluna ve katılımlarınızla destek olan siz değerli davetlilere çok teşekkür ediyorum. Kimsesiz çocuklara yardım amaçlı düzenlenen bu etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyor ve desteklerimizi ifade ediyorum” dedi.

Sosyal Danışman Mutlu Cengiz’in selamlama konuşması ardından, Halk Şairi Kamil Sayın’ın duygu dolu şiiri alkışlarla karşılandı.

*******************************************

Belçika Aydın Haber olarak çocuklar yararına güzel bir etkinliğe imza atan ‘The Touch of Love Academy' (Aşkın Dokunuşu) Derneği Yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. www.belcikaaydinhaber.com