BELÇİKA'DAKİ TÜRK REİZEN ACENTALARI 'BEST FLY'DA BULUŞTULAR...

Belçika'lı Türkleri birebir ilgilendiren havayolu yolculuklarındaki sıkıntıları aşmak için Belçika, Eskişehir ve Emirdağ'da hizmet veren 8 Türk, 1 Fas kökenli acenta şirketi, tecrübe ve birikimlerini birleştirerek, halka daha iyi ve seri hizmet verme adına kolları sıvayarak 'BEST FLY' çatısı altında toplandılar.

Belçika'lı Türkleri birebir ilgilendiren havayolu yolculuklarındaki sıkıntıları aşmak için Belçika Eskişehir ve Emirdağ'da hizmet veren 8 Türk, 1 Fas kökenli acenta şirketi, tecrübe ve birikimlerini birleştirerek, halka daha iyi ve seri hizmet verme adına kolları sıvayarak 'BEST FLY' çatısı altında toplandılar.

Efes Turizm, Sıla Tours, İpekyolu, Anka Tourisme, SK Travel Zele, Reis Tour ve Zafer Turizm ve Ramada Tour, adlı şirketler 'Best Fly' bünyesinde toplanarak, Keibergstraat 35, 1930 Zaventem merkez adresinde verilen görkemli bir resepsiyon ile açılışlarını deklare ederek, düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştılar.

Best Fly'ın açılış resepsiyonuna Belçika'da siyaset yapan Türk kökenli siyasilerde katılımlarıyla destek oldular. Katılımcılar arasında Federal milletvekili ve Saint-Josse belediye başkanı Emir Kır, Brüksel Bölge milletvekillerinden Şevket Temiz ve Hasan Koyuncu, Schaerbeek belediye başkan yardımcılarından Sait Köse ve Sadık Köksal, Zele Belediyesi Başkan Yardımcısı Serdar Çelik, EYAD Başkanı Erdal Akdeniz, İş adamı Mesut Uçar, acenta yetkilileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Fatih Alıcı'nın Türkçe, Sıla Tours acenta zincirinin sahibi ve Best Fly'in kurucularından Tülay Aktaş'ın Fransızca yaptıkları konuşmalarda 'BEST FLY'in kuruluş amaçları anlatıldı. 

Best Fly'in bir diğer kurucularından ve Anka Tourisme'nin sahibi Fatih Alıcı, “Bu işi nasıl daha ileriye götürebiliriz? Nasıl daha sağlıklı bir hale getirebiliriz? Bunun çalışmasını yaptık. Etüdünü yaptık. Artık insanların tahamülünün kalmadığını, yolcularımız da dahil, bizler de dahil, sıkıntılardan bıktık. Bu sıkıntıları kendimiz nasıl aşabiliriz? Bunun çalışmalarını yaptık ve Best Fly'i dokuz acentayla bir araya gelerek, faaliyete geçirdik. Yaklaşık 15 haftadır uçuşlarımız devam ediyor.

Tülay Aktaş, “Kuruluş amaçlarının Türkiye'ye seyahat düzenleyen bütün acentaları aynı çatı altında bir araya getirmek olduğunu” bildirerek sözlerine şu şekilde devam etti: Yeni kurulan şirketin 28 Kasım 2017 tarihinden bu yana Brüksel'den Eskişehir'e şarter uçak seferlerinin yapıldığını belirten Tülay Aktaş, 27 Haziran 2018 tarihinden itibaren ise Eskişehir'e günlük seferlerin yapılacağını” müjdeleyerek,  “Best Fly'ın 24 Mart tarihinden itibaren ise Antalya, Dalaman, İzmir ve Bodrum seferlerine de başlayacağını belirten Aktaş," Ramada Tour ile yaptığımız işbirliği ile de yaz sezonu boyunca Fas'a da uçak seferlerimiz olacaktır." diyerek bu anlamlı gecede kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür etti.

Belçika'da yaşayan Türkleri gündüz saatlerinde ekonomik fiyatlarla uçuracaklarını ifade eden şirket yöneticileri, 'birlikten kuvvet doğar' anlayışıyla yola çıkarak, alanında başarılı hizmetlerde bulunan aynı sektördeki şirketlerin birliği ve tecrübelerini ve imkanlarını seferber ederek, halkımızı rahatlatma adına vereceğimiz hizmetlerle hem bizler hem de vatandaşlarımızı rahatlatacaktır.

Brüksel Eskişehir üzerinden Emirdağ, Eskişehir-Brüksel hatlarındaki uçuşların gündüz saatlerine göre ayarlanması vatandaşlarımızı özellikle çocuk ve büyük yolcularımızın huzurlu bir şekilde yolculuk etmelerini sağlayacaktır.

Başkan Emir Kır, Milletvekilleri Şevket Temiz, Hasan Koyuncu, başkan yardımcıları Sait Köse, Sadık Köksal ve Serdar Çelik yaptıkları konuşmalarda, özetle “Hava yolunda yaşanan bir çok sıkıntının aşılması için bu güzel insiyatifi ele alarak, birlik ve beraberlikle bu soruna çözüm bulma adına yola çıkan BEST FLY'ın bünyesinde toplanan tüm acenta yetkililerini tebrik ediyoruz. Bu tür oluşumlar vatandaşların daha rahat ve ekonomik olarak huzurlu uçuşlarını sağlayacağını düşünüyoruz. Birlik ve dayanışmayla zorlukların aşılması bir gerçek. Tecrübelerini ve sektör bilgilerini bir araya getirerek, güzel bir oluşuma imza atmanız çok anlamlıdır. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dediler.

Yapılan helikopter uçuş çekilişinde Dilan Çekiç kazandı.

Verilen resepsiyon, Anvers'de yapılacak helikopter turu için yapılan çekilişle ve davetlilere hediye çantaların dağıtımıyla program sona erdi.

******************************************************

Belçika ve Ülkemizde hizmet veren şirketlerin biraraya gelerek 'BEST FLY' bünyesinde hizmet vermeleri takdire şayandır. Halkımıza güzel hizmetler vereceğini düşündüğümüz 'BEST FLY'rı kuranları tebrik ediyor, işlerinde başarılar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com.