SANATÇI TEKİN KEÇE AVRUPA'NIN BAŞKENTİNDE MUHTEŞEM BİR GALA GERÇEKLEŞTİRDİ

Avrupa Türk toplumu içerisinde yetişen, yeni türkü ve şarkılarıyla ülkemizde son günlerde gündemden düşmeyen Sanatçı Tekin Keçe, yeni cd'si ve işyeri olan Tekince Kebab'ın 2. Şubesinin açılışının 4. yıldönümü'nün tanıtımı için düzenlediği müthiş bir gala'da sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşadı.

Avrupa Türk toplumu içerisinde yetişen, yeni türkü ve şarkılarıyla ülkemizde son günlerde gündemden düşmeyen Sanatçı Tekin Keçe, yeni cd’si ve işyeri olan Tekince Kebab’ın 2. Şubesinin açılışının 4. yıldönümü’nün tanıtımı için düzenlediği müthiş bir gala’da sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşadı.

Brüksel’in prestili salonlarından olan Passage 44’de gerçekleştirilen galanın öncesinde gelen davetlilere bir resepsiyon veren Sanatçı ve aynı zamanda iyi bir iş adamı da olan Tekin Keçe, oğlu Yunus Emre ve ailesi konuklarını samimi bir şekilde karşıladı.

Konukları arasında T.C. Brüksel Büyükelçiliği Ticari Müşaviri Uğur Ecevit, Federal Milletvekili Emir Kır, Milletvekili Hasan Koyuncu, Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Derya Alıc, STK temsilsileri, İşadamları, Sanatçılar ve Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği geceye yaklaşık 500’e yakın sanatsever katıldı.

Resepsiyon sonrası başarılı sunum yapan Betül Yiğit programın akışı hakkında bilgiler vererek, programa katılan davetlilere ve sponsor olan firmalara tek tek teşekkür etti. Sanatçı Telkin Keçe’nin biyografisini sinevizyon eşliğinde sunan Betül Yiğit, daha sonra sahneye günün kahramanı olan sanatçı Tekin Keçe ve ‘Dillere Destan Folklör Ekibi’ni davet etti.

Büyük coşku ve alkışlarla sahneye gelen Tekin Keçe davetlileri selamlayarak ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Dillere Destan Folklör Ekibi eşliğinde son CD’sinde yer alan şarkı ve türküleri büyük bir performans ile sahneledi. Zanab Zanab alkışları ve sözleriyle davetlilerde türkülere eşlik ettiler. Davetliler Sanatçı Keçe’nin yeni Cd’sinde yer alan şarkı ve türküleri büyük beğeni ile dinlediler. Keçe’nin babasına itihafen hazırladığı ve ilk defa burada söylediği türküde son derece duygulu anlar yaşandı.

Kimi zaman duygulu kimi zamanda neşeli türküleriyle geceye renk katan sanatçı Keçe’ye siyasilerde halay ve oyunlarında eşlik ettiler. Emirdağ yöresi türküler ve oyunlara iştirak eden siyasiler kaşıklarıyla da oyuna renk kattılar. Hoş ve neşeli bir ortamda gerçekleşen gecede davetliler geç saatlere kadar hoş bir konser izlemenin mutluluğunu yaşadılar.

Gecenin son bölümünde Prodoksiyonu Mehmet Kandemir’in başarıyla hazırladığı ve ülkemizde televizyonlarda da yayınlanacak olan, Belçika Türk toplumunda yetişen 30’a yakın sanatçı ve Tekin Keçe’nin de yer aldığı ‘Türkiye İçin’ adlı fragman büyük coşku ile ayakta alkışlandı.

Gecede kısa bir selamlama konuşması yapan başkan Emir Kır, Milletvekili Hasan Koyuncu, Başkan Yardımcısı Sait Köse yaptıkları konuşmalarda, “İçimizden birisi olan sanatçılığı, işadamlığı ve efendiliği ile yakından tanıdığımız sanatçı Tekin Keçe’nin hem müzik galasında hem de Tekince Kebap’ın 2. şubesinin 4. yıldönümü kutlamasında bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Kendisini hem sahnelerde hem işyerlerindeki başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” diyerek, Siyasiler Sanatçı Tekin Keçe ile birlikte hazırlanan her iki pastayı birlikte kestiler.

Gecenin sponsorları Kasap Harun, Göreme, Lodos, Turanlar, Nur Transport, Tadal, Turkfood, Türk Fırın, Vizyon Drinks, Saray Lokumları, Queensbeauty idi. Bazı Siyasi ve işadamları gecede düzenlenen Cd’i alım kampanyasına büyük ilgi gösterdi. Bütçelerine göre 50 ila 500 arası cd’i alan oldu. Gecede yaklaşık 2500 cd alımı gerçekleştirildi.

Sanatçı Keçe ise yaptığı kısa konuşmasında, “Gerek sanat yaşamımda gerekse iş yaşamımda beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan öncelikle ailem ve siz değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Siyasilerimiz, sanatçı arkadaşlarımız ve teknik ekiplerimiz başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Ben her zaman sizlerden memnun oldum. Sizler sevgi dolu can dostlarsınız. Başarılarımızda çalışanlarımızla birlikte sizlerin de şüphesiz büyük katkıları olmuştur ve olmaya da devam edecektir.

Bu gece burada yeni Cd’miz için başlattığınız kampanmaya katılım ve katkılarından dolayı tüm dostlarıma da teşekkür ediyorum. Beni onurlandırdınız. Ben bu gece bana eşlik eden ‘Dillere Destan Folklör grubuna, çalışmalarımda bana yardımcı olan sanatçı dostlarıma, cd’ve fragmanların hazırlanmasında emeği geçenlere siz sanatseverlere bu gece bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum “ dedi.

*******************************

Belçika Türk Toplumunda saygın bir sanatçı ve işadamı kişiliğiyle başarılı çalışmalara imza atan değerli sanatçı Tekin Keçe’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Belçika Aydın Haber